25-30 bin TL laptop önerisi

Bütçe
25-30
Arkadaşlar şöyle bir şey buldum.
Casper Nirvana S100
Ama pek bilgim yok. Üniversiteye gideceğim. Arada bir FM-EU5 vb. oyunlar oynayabilecek düzeyde olsun yeter.
Öneride bulunursanız sevinirim.

Bu attığınız cihazla oyun oynamanız imkansız.

Bunların da çok numarası yok ama içlerinde harici ekran kartı var. Hiç yoktan bazı oyunları iyi kötü oynatırlar.

Bu attığınız cihazla oyun oynamanız imkansız.

Bunların da çok numarası yok ama içlerinde harici ekran kartı var. Hiç yoktan bazı oyunları iyi kötü oynatırlar.
Fm için ekran kartının önemli olduğunu düşünmüyorum ama Eu5 için önemli olabilir. Teşekkürler

Hocam arkadaş 3070 Ti (140W), 32 GB RAM ve i7 12700H ile oynayamadı, EU5 tahmin ettiğim oyun ise. Optimizasyon "Allah kurtarsın birader." çekiyor oyunculara.
Aynı sisteme sahibim lenovo legion 5 pro fm'de bir kere bile 143 fpse bile düşmedi ki bu değerler cihaz bataryada çalışırken, eu5 düşük ayarlarda oynatabilir ama onun dışındaki oyunlarda sorun çekeceğini sanmıyorum.

Aynı sisteme sahibim lenovo legion 5 pro fm'de bir kere bile 143 fpse bile düşmedi ki bu değerler cihaz bataryada çalışırken, eu5 düşük ayarlarda oynatabilir ama onun dışındaki oyunlarda sorun çekeceğini sanmıyorum.
Hocam Eu4'ü baya eski bir bilgisyarla oynamıştım Eu5'de grafik olarak fazla bir şey değildir diye düşünmüştüm muhtemelen ben üniversiteye gidene kadar oyunun optimizasyonu da düzelir diye düşündüm. İyi forumlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı