İşlemci | AMD |
---|---|
İşlemci Seri | Ryzen 5 |
İşlemci Modeli | Ryzen 5 7500F |
Anakart | A620 |
Ekran Kartı | NVIDIA |
Ekran Kartı Seri | NVIDIA RTX4000 Serisi |
Ekran Kartı Model | NVIDIA RTX4060 |
Bellek | 16GB (2×8) 6000MHz CL38 |
Depolama | 500GB M.2 SSD |
Güç Kaynağı | 750W 80+ Bronze |
Herkese selamlar arkadaşlar.
Çok yüksek grafikli oyunlar oynayan birisi değilim. AC serisi, BF serisi gibi oyunları oynuyorum. Bu fiyat aralığında beni uzun süre götürebilecek sistem tavsiyelerinizi almak isterim.
Shadow Thunder | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com monitör olarak R24e 2 bin TL arttırırsan mükemmel.
Haklısınızda bulamadım başka. Normalde bende sevmiyorum bunu.B580 almazdım ben olsam. NVIDIA veya AMD daha iyi olur. Mümkünse NVIDIA alsın bu bütçede.
İkinci el almayı düşünmüyorum açıkçası. Sizin tavsiyeniz ne olur bu fiyat bandındaNeredeyse Ryzen 5 5500 ve Rtx 4060'lı sistemleri 25K'ya satmaya başlamışlar ve sistemde ki diğer parçalarda en giriş modellerden eklenmiş. Bu fiyatlara değmez yani bence.
İkinci el düşünürseniz eğer, bir kaç ana parçayı ikinci el seçerek RTX 4060/RX 7600 ve Ryzen 5 7500F'li sistem toplamanızı öneririm.
Bütçede varken AM4'e hiç girmeyin derim tabi siz bilirsiniz yine de.
İkinci el almayı düşünmüyorum açıkçası. Sizin tavsiyeniz ne olur bu fiyat bandında
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.