Bu iyi değil gibi hoca kasanın görseli falan yok. Bana açıkçası güvenilir gelmedi.
Amacını tam belirtir misin?
Bu iyi değil gibi hoca kasanın görseli falan yok. Bana açıkçası güvenilir gelmedi.
Amacını tam belirtir misin?
Oyun oynamak için istiyorum hayatım boyunca ofis bilgisayarları kullandım.
Zaten satıcı ile konuşup testlerini isteyeceksiniz. Direkt satın almayacaksınız 2.elin olayı bu testleri yaparsınız değerleri normalse ve anlaşırsanız satın alırsınız. Direkt ışıklı mışıklı kasanın resmini koyunca sistem iyi olmuyor.
Size attığım 3070 Ti'lı sistem 32 GB RAM ile gayet avantajlı duruyor. Tek sıkıntısı anakartta 1 tane M.2 slot var ve ona 512 GB M.2 takılı. Depolama sizin için sıkıntı değilse 3070 Ti'lı sistem alınabilir.
Yaza kadar ilanda kalır mı bilmiyorum ama alacağınız gün tekrar bir konu açın. Bütçenizi netleştirin ona göre yardımcı olalım tekrardan. Hemen alınabilirse ilan sahibi konuşup testlerini isteyiniz değerlerini burada yeni bir konu ile sorabilirsiniz yardımcı oluruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.