25-30 bin TL PC önerisi

Quenzyyy

Centipat
Daha fazla  
Bu yaz hazır sistem alacağım ama nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum. Önerebilirsiniz sevinirim. Bütçenin üzerine çıkamam.

Sistemde sadece M.2 SSD'yi 1TB MSI Spatium M470 Pro ile değişirseniz 31.500 TL'ye gelecektir. Bu bütçede 2.el almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Hazır setup satan ve parçaları gerçekten iyi birçok ilan bulunabilir.

Hangisine kafan yatarsa onu alabilirsin.

Amacını tam belirtir misin?

Bu iyi değil gibi hoca kasanın görseli falan yok. Bana açıkçası güvenilir gelmedi.

Zaten satıcı ile konuşup testlerini isteyeceksiniz. Direkt satın almayacaksınız 2.elin olayı bu testleri yaparsınız değerleri normalse ve anlaşırsanız satın alırsınız. Direkt ışıklı mışıklı kasanın resmini koyunca sistem iyi olmuyor.

Oyun oynamak için istiyorum hayatım boyunca ofis bilgisayarları kullandım.

Size attığım 3070 Ti'lı sistem 32 GB RAM ile gayet avantajlı duruyor. Tek sıkıntısı anakartta 1 tane M.2 slot var ve ona 512 GB M.2 takılı. Depolama sizin için sıkıntı değilse 3070 Ti'lı sistem alınabilir.

Zaten satıcı ile konuşup testlerini isteyeceksiniz. Direkt satın almayacaksınız 2.elin olayı bu testleri yaparsınız değerleri normalse ve anlaşırsanız satın alırsınız. Direkt ışıklı mışıklı kasanın resmini koyunca sistem iyi olmuyor.

Size attığım 3070 Ti'lı sistem 32 GB RAM ile gayet avantajlı duruyor. Tek sıkıntısı anakartta 1 tane M.2 slot var ve ona 512 GB M.2 takılı. Depolama sizin için sıkıntı değilse 3070 Ti'lı sistem alınabilir.

Depolama önemli değil zaten çok bir şey yüklemem sıkıntı olursa da ileride değişirim.

Yaza kadar ilanda kalır mı bilmiyorum ama alacağınız gün tekrar bir konu açın. Bütçenizi netleştirin ona göre yardımcı olalım tekrardan. Hemen alınabilirse ilan sahibi konuşup testlerini isteyiniz değerlerini burada yeni bir konu ile sorabilirsiniz yardımcı oluruz.

Yaza kadar ilanda kalır mı bilmiyorum ama alacağınız gün tekrar bir konu açın. Bütçenizi netleştirin ona göre yardımcı olalım tekrardan. Hemen alınabilirse ilan sahibi konuşup testlerini isteyiniz değerlerini burada yeni bir konu ile sorabilirsiniz yardımcı oluruz.

Şu anda alamam yazın bir daha açarım konu sadece piyasayı merak etmiştim sağ olun hocam yardımınız için iyi akşamlar diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı