25-30 bin TL televizyon önerisi

batuhany75

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, evdeki televizyonumuz maalesef bozuldu ve yapılamayan bir sorun oluşmuş, kısacası televizyon hurda oldu.
Yeni bir televizyon alacağız, aklımızda Philips var ambilight sistemini istiyoruz modern olması açısından. Büyük ekran seviyoruz ve akıllı olursa kullandığımız birkaç uygulama var Smart Player vs gibi. 25-30 bin TL bandından büyük ekran ve ambilight 4K olan televizyon önerisi verebilir misiniz? Televizyonlardan hiç anlamam çünkü. Teşekkürler.

Kaç inç istediğinizi bilmiyorum ama bu iş görür.

Philips var ambilight sistemini istiyoruz birkaç uygulama var Smart Player vs gibi. 25-30 bin TL bandından büyük ekran ve ambilight 4K olan televizyon

Onu bilmiyordum. Yazılımları şüpheli Philips'in. Ama bu işinize yarar.

Geçen ay araştırmalarım neticesinde en uygun seçenek olarak gördüğüm linkte ki televizyonu aldık. SAMSUNG 50Q60C 50 inç 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt Geçen ay 29000 civarında bir fiyata almıştık. Ambilight sistemi nedir, bu televizyonda var mı yok mu bilmiyorum.
32.500TL'a yükselmiş hocam maalesef 2.500TL bile olsa bütçemizi çok aşıyor 25-30 zor çıkartıyoruz çünkü.

Kaç inç istediğinizi bilmiyorum ama bu iş görür.

Onu bilmiyordum. Yazılımları şüpheli Philips'in. Ama bu işinize yarar.
Çok teşekkürler hocam. Yazılımla çok da işimiz yok en kötü mibox cihazım var zaten. Bu gönderdiğiniz philips iyidir değil mi?

Çok teşekkürler hocam. Yazılımla çok da işimiz yok en kötü Mi Box cihazım var zaten. Bu gönderdiğiniz Philips iyidir değil mi?

Yazılım bunlarda önemli. Mi Box gibi. Philips yazılım sorunu diye görürsünüz.
Gönderdiğim Philips iyidir. Güncellemelerini yapmamaya çalışın yeter. Bir de servisi bekleyin o açsın kutuyu. Yoksa başınız yanar.

Hatta videoda atayım.
- YouTube

Yazılım bunlarda önemli. Mi Box gibi. Philips yazılım sorunu diye görürsünüz.
Gönderdiğim Philips iyidir. Güncellemelerini yapmamaya çalışın yeter. Bir de servisi bekleyin o açsın kutuyu. Yoksa başınız yanar.

Hatta videoda atayım.
- YouTube
Cevaplar için çok teşekkürler hocam,
Peki bu nasıldır? Amazon.com.tr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı