25 - 30 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
25000-30000

michaelscofieldd

Centipat
Öncelikle vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Genellikle ofis, ders, film gibi işlerde kullanacağım. Öyle ağır oyun oynamak gibi bir derdim yok. Zaten bu fiyatlarda ekran kartlı ürünler yok galiba. İşlemcisi güzel olsun en az 3-4 sene idare etsin şarj konusunda laptop güçlü olursa 2-3 saat yeterli olur gibi. Herhangi bir kronik sorunu olup beni uğraştırsın istemiyorum. Laptop çok ısınsında istemiyorum. Lenovo modelleri galiba çok ısınıyorlar. İki tane ürün buldum. Önerilerinizi bekliyorum.

HP daha güçlü, bu cihazların ısınacağını sanmam (dediklerinize göre) hatta fan arada çalışmayadabilir.

Marka olarak da güçlü bir marka olduğunu düşünüyorum, bunun dışında Lenovo Thinkpad'ler olabilir ancak şahsi satışı yoktu sanırım 2.el falan bakılıyor onlara, biraz araştırayım eğer bulabilirsem güncelleme yaparım. (bu arada HP en az 5 sene gider gibi)

HP daha güçlü, bu cihazların ısınacağını sanmam (dediklerinize göre) hatta fan arada çalışmayadabilir.

Marka olarak da güçlü bir marka olduğunu düşünüyorum, bunun dışında Lenovo Thinkpad'ler olabilir ancak şahsi satışı yoktu sanırım 2.el falan bakılıyor onlara, biraz araştırayım eğer bulabilirsem güncelleme yaparım. (bu arada HP en az 5 sene gider gibi)
Tavsiyeniz için teşekkürler hocam.

Toshibayı naaptın kankam ☺️ varmı bi gelişme
Bu arada lenova serilerinde bi kaç defa adaptörün kablosunun inceliğinden dolayı içinde kopma sorununa denk geldim 2 defa tamir ettirdim işe yaramadı sıfır adaptör aldım ama bunda da aynı sorun yaşamaya başladım yine ah şu japonları özler olduk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı