Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2019 #1 Notebook işlemcimde kullanmak için maksimum 30 TL olan termal macun arıyorum arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Notebook işlemcimde kullanmak için maksimum 30 TL olan termal macun arıyorum arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 9 Mayıs 2019 #2 COOLER MASTER IC VALUE V1 TERMAL MACUN - Vatan Bilgisayar
Sezai Bey Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 200 Çözümler 3 9 Mayıs 2019 #3 Thermaltake tavsiyemdir, fark yaratıyor.
B burakmetehan Kilopat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 581 9 Mayıs 2019 #4 Şu ürünleri de değerlendirebilirsin: Arctic Mx-4 Prolimatech Pk-3
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2019 #5 burakmetehan dedi: Şu ürünleri de değerlendirebilirsin: Arctic Mx-4 Prolimatech Pk-3 Genişletmek için tıkla... Arctic marka olanı Recep abinin başka bir konuda önerdiğini de görmüştüm. Gerçekten en iyisi sanırım bu alanda.
burakmetehan dedi: Şu ürünleri de değerlendirebilirsin: Arctic Mx-4 Prolimatech Pk-3 Genişletmek için tıkla... Arctic marka olanı Recep abinin başka bir konuda önerdiğini de görmüştüm. Gerçekten en iyisi sanırım bu alanda.
B burakmetehan Kilopat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 581 9 Mayıs 2019 #6 Grkn00 dedi: Arctic marka olanı Recep abinin başka bir konuda önerdiğini de görmüştüm. Gerçekten en iyisi sanırım bu alanda. Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi aslında. Yabancı forumlarda ve sitelerde Arctic Mx-4 fazlaca önerilen bir termal macun. Pk-3 ise baktığım bazı testlerde 1-2 derece daha serin oluyor ama forum ve sitelerde çok gözüken bir model değil. Şu testlere de bakabilirsin: CPU Testleri GPU Testleri
Grkn00 dedi: Arctic marka olanı Recep abinin başka bir konuda önerdiğini de görmüştüm. Gerçekten en iyisi sanırım bu alanda. Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi aslında. Yabancı forumlarda ve sitelerde Arctic Mx-4 fazlaca önerilen bir termal macun. Pk-3 ise baktığım bazı testlerde 1-2 derece daha serin oluyor ama forum ve sitelerde çok gözüken bir model değil. Şu testlere de bakabilirsin: CPU Testleri GPU Testleri
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 9 Mayıs 2019 #7 Grkn00 dedi: Arctic marka olanı Recep abinin başka bir konuda önerdiğini de görmüştüm. Gerçekten en iyisi sanırım bu alanda. Genişletmek için tıkla... Bu alanda en iyisi Thermal Grizzly'dir.
Grkn00 dedi: Arctic marka olanı Recep abinin başka bir konuda önerdiğini de görmüştüm. Gerçekten en iyisi sanırım bu alanda. Genişletmek için tıkla... Bu alanda en iyisi Thermal Grizzly'dir.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2019 #8 Spotter dedi: Bu alanda en iyisi Thermal Grizzly'dir. Genişletmek için tıkla... Yazdığım bütçede önerebileceğiniz bir modeli var mı ?
Spotter dedi: Bu alanda en iyisi Thermal Grizzly'dir. Genişletmek için tıkla... Yazdığım bütçede önerebileceğiniz bir modeli var mı ?
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 9 Mayıs 2019 #9 Thermal Grizzly pahalı bir marka ve Türkiye'de satışı yok diye biliyorum. Size önerim Thermaltake veya Cooler Master marka macun almanız. Önerim: Cooler Master MasterGel Pro ısı alıcı bileşimi 8 W/m·K MGY-OSSG-N15M-R1 - Nanokatalog En uygun Thermal Grizzly macun: Thermal Grizzly Minus Pad 8 8W/m·K heat sink compound TG-MP8-30-30-10-1R Termal Macun - Nanokatalog
Thermal Grizzly pahalı bir marka ve Türkiye'de satışı yok diye biliyorum. Size önerim Thermaltake veya Cooler Master marka macun almanız. Önerim: Cooler Master MasterGel Pro ısı alıcı bileşimi 8 W/m·K MGY-OSSG-N15M-R1 - Nanokatalog En uygun Thermal Grizzly macun: Thermal Grizzly Minus Pad 8 8W/m·K heat sink compound TG-MP8-30-30-10-1R Termal Macun - Nanokatalog
CanV Decapat Katılım 14 Nisan 2019 Mesajlar 13 9 Mayıs 2019 #10 Merhabalar, Cooler Master HTK-002-U1 ve Arctic MX-4 bunlara bakabilirsin