25-33 bin TL'ye Adobe, Figma ve database programları için laptop önerisi

Bütçe
25-35.000

HamitizmForever

Hectopat
Daha fazla  
Full-stack web geliştiricisiyim ve kullanacağım programlar belli; Adobe Programları, Figma ve klasik database uygulamaları, visual studio code falan. Proje gereği aynı anda 10-12 sayfa açık kalma durumu kesinlikle olur, arkada 3-4 program aynı anda kesinlikle açık olur. Bu tarz konularda zorlanmayacak laptopa ihtiyacım var. Bütçem 25-33 bin TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dokunmatik:
Dokunmatik değil:

Hocam 37 bine kadar çıkabilir misiniz?

hocam bi tik üstü bütcenizin ama bi bakın HP Victus 15-FA1063NT A0BG8EA i7-13620H 16GB RAM 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6 hiç zorlamaz bilgisayarı

Son düzenleme:
Abim bilgisayar mühendisi bunu kullanıyor sıkıntı çıktığı söylemedi ama ne bileyim.
Kişi özellikle kendi ya da tanıdığının kullandığı bilgisayarı atmaktan kaçınmalı. Atabilir ama atmadan önce güncel fiyatını hakediyor mu, herhangi bir sorunu var mı, kullanım amacına uygun mu diye bir göz geçirmeli. Victus 15'ler limit sorunludur ve tam performansını veremekle beraber ısınırlar. Atılan modelin taş çatlasın değeri 30k'dır. Ayrıca konu sahibi Ultrabook istemektedir, oyuncu laptopu değil.

Anladım kusura bakmayın benim hatam.

Hocam bu nassıl? https://www.akakce.com/laptop-noteb...phics-14-wuxga-notebook-fiyati,476488135.html

Son düzenleme:
Az önce akraba aracılığıyla Victus 16-s1011nt (9Z791EA) laptopunu denedim yeni windows 10 kurdum ve alakasızca bir işlem yokken fanlar çalıştı ve bir tık ses çıkardılar. Şu an driver kurdum ve fan sesi yok. Benim aklımda macbook veya bunu almak vardı. Macbooka bakıyorsun usb girişi yok ve hafıza 256 GB. Victusa bakıyorsun fan ses çıkartıyor ve sadece yazılım yapacağım hafif bir tık zorlanma(donma gibi) gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…