Keyser Söze Decapat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 28 27 Mayıs 2022 #11 Birşey farkettim resimdeki parçalar arasında PSU yok bu kasanın kendi PSU var mı? Galiba fiyat PSU'suz fiyatı
Birşey farkettim resimdeki parçalar arasında PSU yok bu kasanın kendi PSU var mı? Galiba fiyat PSU'suz fiyatı
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #12 Keyser Söze dedi: Bir şey fark ettim resimdeki parçalar arasında PSU yok bu kasanın kendi PSU var mı? Galiba fiyat PSU'suz fiyatı. Genişletmek için tıkla... Vardır hocam muhtemelen oda TUF olmasa hazır sistem diye sunamazlar.
Keyser Söze dedi: Bir şey fark ettim resimdeki parçalar arasında PSU yok bu kasanın kendi PSU var mı? Galiba fiyat PSU'suz fiyatı. Genişletmek için tıkla... Vardır hocam muhtemelen oda TUF olmasa hazır sistem diye sunamazlar.
Keyser Söze Decapat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 28 27 Mayıs 2022 #13 flitttermice dedi: Vardır hocam muhtemelen oda TUF olmasa hazır sistem diye sunamazlar. Genişletmek için tıkla... Satıcıya sordum cevap verdiğinde buraya yazarım.
flitttermice dedi: Vardır hocam muhtemelen oda TUF olmasa hazır sistem diye sunamazlar. Genişletmek için tıkla... Satıcıya sordum cevap verdiğinde buraya yazarım.