25.600 TL S24FE 256 GB alınır mı?

S24 FE GRİ İSTİYORUM

• Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .
Bütçe
25.000

Furkan0634

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu aralar bu konu çok fazla tartışıldı ben de bir şey danışmak istiyorum ve cidden kararsız kaldım. 2 sorum var.

1. Sorum: 128 GB versiyonunu almıştım alanın yetersiz geleceğini anlayınca iade edip 256 GB olanı aldım, henüz kargolanmadı. 256 GB'ın UFS 4.0 olduğu kesin bilgi mi? Ben bilgi bulamadım çünkü.

2. Sorum N11'den telefonun gri olanını 25.600 TL'ye aldım kart indirimiyle 25.350'e geldi, aynı telefonun mavisi MediaMarkt'ta 26.400 TL banka indirimimle beraber (world ve maximum 1000TL puan veriyor) 25.400'e gelecek. Ben mavi olanı hiç beğenmedim videolarda gördüğüm kadarıyla ama şöyle bir avantaj var. MediaMarkt artı olarak en üst seviye olan cihaz koruma sigortası da veriyor yanında 1 yıl koruma için.

Tek sorunum şu an renk. Sizce ne yapmalıyım? Çok kararsız kaldım ve fiyatta çok dalgalanıyor bu aralar. Şimdiden gerçekten teşekkür ederim ve sanırım 25.000 TL bandında daha iyi bir telefonda alamam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet UFS 4 hocam. Bu fiyat bandindaki en iyi cihaz şu an. Asla üzmez eğer MediaMarkt hediye veriyorsa yaninda korumayı 50TL ekstra verilebilir goz zevkinize mavi uyuyorsa alabilirsiniz.

Evet UFS 4 hocam. Bu fiyat bandindaki en iyi cihaz şu an. Asla üzmez eğer MediaMarkt hediye veriyorsa yaninda korumayı 50TL ekstra verilebilir goz zevkinize mavi uyuyorsa alabilirsiniz.

Öncelikle teşekkür ederim. Korumadan kastınızı anlamadım hocam, benim bahsettiğim kasko yapıyor telefona 1 yıllık hırsızlık, kırılma vb. dahil.

Öncelikle teşekkür ederim. Korumadan kastınızı anlamadım hocam, benim bahsettiğim kasko yapıyor telefona 1 yıllık hırsızlık, kırılma vb. dahil.
Koruma sigortası demissiniz hocam yukarıda ondan koruma dedim. Kaskoyu ücretsiz yapıyorsa eger 50 lira fark vermeye degecektir.

Koruma sigortası demissiniz hocam yukarıda ondan koruma dedim. Kaskoyu ücretsiz yapıyorsa eger 50 lira fark vermeye degecektir.

Hocam paradan dolayı değil de renkten dolayı diyorum ben, bu kaskoyu daha önce kullanan var mı? Sırf kasko için renk değişimine değer mi? Onu soruyorum.

Ben gri rengine sahibim ama mavi rengi de bence gayet güzel. İkisi arasında kalıp gri almıştım. Grafit rengini sevemiyorum çünkü kenar çerçevelerin rengi direkt çizilebiliyor ve boyası kalkabiliyor. Diğer renklerde çerçeve direkt orijinal renginde olduğu için boya kalkması gibi dertlerden de korunmuş oluyorsunuz.

Mavi bana oyuncak gibi geliyor hocam ya kılıf la örtülür ama şeffaf kullanınca falan gri çok daha iyi gibi. Bu arada size de sorayım kesin UFS 4.0 mı 256 GB olanı bulamadım resmi bilgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…