xeravlr Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar bütçem 25 30k civarında, CS2 - Valorant oynuyorum ve ortalama 350 - 450 FPS aldırsa kafi benim için. Son düzenleme: 15 Haziran 2025
Arkadaşlar bütçem 25 30k civarında, CS2 - Valorant oynuyorum ve ortalama 350 - 450 FPS aldırsa kafi benim için.
yigitxz Femtopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xeravlr Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 yigitxz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... stoklar tükenmiş
yigitxz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... stoklar tükenmiş