25 bin TL - 30 bin TL'ye televizyon önerisi

Melih Baş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 25-30K aralığında TV bakıyoruz. Philips 50PUS8909 ve TCL 50C655 arasında kaldık. Başka bir alternatifiniz varsa yardımcı olabilirsiniz. Televizyona genellikle karşıdan bakılmayacak ve PS5 için de kullanılacak, bu yüzden bana Philips mantıklı geldi. Ambilight da cabası. Yine de fikrinizi almak istedim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 25-30K aralığında TV bakıyoruz. Philips 50PUS8909 ve TCL 50C655 arasında kaldık. Başka bir alternatifiniz varsa yardımcı olabilirsiniz. Televizyona genellikle karşıdan bakılmayacak ve PS5 için de kullanılacak, bu yüzden bana Philips mantıklı geldi. Ambilight da cabası. Yine de fikrinizi almak istedim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Philips tercih edin hocam. Hem PS5 için de kullanacakmışsınız. TCL 60Hz ekrana sahip. Philips 144Hz.

Yok hocam büyük fark yaratmaz oyun oynayacağınız için Hz değeri daha önemli.

Bu 55inç

Bu da 50 inç

Hocam bahsettiğiniz Philips 50 ekran olması sebebiyle 25k altında alınabilecek en iyi model. Daha büyük ekran ihtiyacınız olmadığını söylediğiniz için kesinlikle onu öneririm, başka modellere bakmanıza gerek dahi yok.

Hocam bahsettiğiniz Philips 50 ekran olması sebebiyle 25k altında alınabilecek en iyi model. Daha büyük ekran ihtiyacınız olmadığını söylediğiniz için kesinlikle onu öneririm, başka modellere bakmanıza gerek dahi yok.

Bende aynı fikirdeyim hocam size de sorayım TCL de QLED olması büyük bir fark yaratır mı?

Yok hocam büyük fark yaratmaz oyun oynayacağınız için Hz değeri daha önemli.

Bu 55inç.

Bu da 50 inç.

Oyun içinde kullanılacak hocam ama genellikle film için için kullanılacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı