25 bin TL' altına tablet önerisi

ksosmanks

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Sizden tablet önerisi istiyorum. Arkadaşlar toplam bütçem 27 28k ne alayım iPad Air M.2 alasım var kalemle birlikte taksitle ucu ucuna yetiyor param. S9 falan da var da zor anımda ikinci el daha kolay satıldığı için iPad almaya sıcak bakıyorum ama tek kafamdaki kaygı şu telefonum Android. Sıkıntı çıkarır mı? Ve bir de onu alma şunu al dediğin model var mı?

Selamlar arkadaşlar. Sizden tablet önerisi istiyorum. Arkadaşlar toplam bütçem 27 28k ne alayım iPad Air M.2 alasım var kalemle birlikte taksitle ucu ucuna yetiyor param. S9 falan da var da zor anımda ikinci el daha kolay satıldığı için iPad almaya sıcak bakıyorum ama tek kafamdaki kaygı şu telefonum Android. Sıkıntı çıkarır mı? Ve bir de onu alma şunu al dediğin model var mı?

Oyun için mi yoksa ders vb mi?

iPad alın geçin hocam. iPhone sevmem pek ama iPad'i bir başka nedense.

S9, S9+ veya iPad Air bakın.

Hayır Android telefon ile herhangi bir sıkıntı çıkarmaz Google uygulamalarını yüklediğiniz zaman istediğiniz gibi dosya transferi falan yaparsınız ama derseniz Samsung ekosistemini seviyorum o zaman S9 serisinden bir cihazı alabilirsiniz sorun olmaz.

Ne için kullanacaksınız hocam?

Bende iPad var telefonda Android şu ana kadar sorun yaşamadım. Tabii bir AirDrop kadar kolay olmuyor ama eğer Samsung diyorsanızda sizin tercihiniz tabii.

Bu bütçede seçenekleri en aza indirgeyecek olursak;
Tab S9+ ve İPad Air M2 modelleri var.

Tab S9+, Amoled ekranı sayesinde çok güzel film, dizi deneyimleri sunabiliyor ve kalemi de içerisinde geliyor. 8Gen2 çipine sahip ve oldukça güçlü bir işlemci ve mobil tabanlı uygulamalar için gayet yeterli ama güç gerektiren işler için ısınma yapabilir ve biraz hantal kalabilir. S-Pen'e gelecek olursak not almak için falan hayli hayli yeterli olsa da şahsi olarak tutuşunu beğenmiyorum, kalemden ziyade ince kırılgan bir çubuk gibi hissettiriyor.

İPad Air M2 ise şuan güncel olarak kullandığım tablet. Güç olarak M2 çipi sayesinde bırak mobil veri tabanını konsol oyunlarını bile sabit FPS ile akıcı şekilde oynatabiliyor. Yani inanılmaz derecede güçlü bir tablet. Apple pencil pro ise çok daha iyi bir kalem deneyimi sunuyor ve elinde gerçekten kalem tuttuğunu hissedebiliyorsun. Ekranı ise 60hz ancak göz rahatsız etmiyor açıkçası ama yinede Tab S9+'ın gerisinde kaldığı da bariz bir gerçek.

Yani tabletlerden birisi çok daha güçlü ama ekrandan kısıyor diğeri ise daha güzel bir ekrana sahip ama güçten kısıyor.

İkiside yarı yolda bırakacak cihazlar değiller o yüzden iki seçenekte pişman etmez ancak ihtiyaçların doğrultusunda seçersen daha iyi verim alabilirsin.

Şahsi tercihim ise İPad Air M2 olur.

Tab S9+ ve iPad Air M.2 modelleri var.

Tab S9+, AMOLED ekranı sayesinde çok güzel film, dizi deneyimleri sunabiliyor ve kalemi de içerisinde geliyor. 8gen2 çipine sahip ve oldukça güçlü bir işlemci ve mobil tabanlı uygulamalar için gayet yeterli ama güç gerektiren işler için ısınma yapabilir ve biraz hantal kalabilir. S Pen'e gelecek olursak not almak için falan hayli hayli yeterli olsa da şahsi olarak tutuşunu beğenmiyorum, kalemden ziyade ince kırılgan bir çubuk gibi hissettiriyor.

iPad Air M.2 ise şu an güncel olarak kullandığım tablet. Güç olarak M.2 çipi sayesinde bırak mobil veri tabanını konsol oyunlarını bile sabit FPS ile akıcı şekilde oynatabiliyor. Yani inanılmaz derecede güçlü bir tablet. Apple Pencil Pro ise çok daha iyi bir kalem deneyimi sunuyor ve elinde gerçekten kalem tuttuğunu hissedebiliyorsun. Ekranı ise 60Hz ancak göz rahatsız etmiyor açıkçası ama yine de Tab S9+'ın gerisinde kaldığı da bariz bir gerçek.

Yani tabletlerden birisi çok daha güçlü ama ekrandan kısıyor diğeri ise daha güzel bir ekrana sahip ama güçten kısıyor.

İkisi de yarı yolda bırakacak cihazlar değiller o yüzden iki seçenekte pişman etmez ancak ihtiyaçların doğrultusunda seçersen daha iyi verim alabilirsin.

şahsi tercihim ise iPad Air M.2 olur.

Apple Pencil 2. nesil buna uyumlu olur değil mi? Pencil Pro alacak param maalesef ki yok. 🥺

Tab S9+ ve iPad Air M.2 modelleri var.

Tab S9+, AMOLED ekranı sayesinde çok güzel film, dizi deneyimleri sunabiliyor ve kalemi de içerisinde geliyor. 8gen2 çipine sahip ve oldukça güçlü bir işlemci ve mobil tabanlı uygulamalar için gayet yeterli ama güç gerektiren işler için ısınma yapabilir ve biraz hantal kalabilir. S Pen'e gelecek olursak not almak için falan hayli hayli yeterli olsa da şahsi olarak tutuşunu beğenmiyorum, kalemden ziyade ince kırılgan bir çubuk gibi hissettiriyor.

iPad Air M.2 ise şu an güncel olarak kullandığım tablet. Güç olarak M.2 çipi sayesinde bırak mobil veri tabanını konsol oyunlarını bile sabit FPS ile akıcı şekilde oynatabiliyor. Yani inanılmaz derecede güçlü bir tablet. Apple Pencil Pro ise çok daha iyi bir kalem deneyimi sunuyor ve elinde gerçekten kalem tuttuğunu hissedebiliyorsun. Ekranı ise 60Hz ancak göz rahatsız etmiyor açıkçası ama yine de Tab S9+'ın gerisinde kaldığı da bariz bir gerçek.

İkisi de yarı yolda bırakacak cihazlar değiller o yüzden iki seçenekte pişman etmez ancak ihtiyaçların doğrultusunda seçersen daha iyi verim alabilirsin.

şahsi tercihim ise iPad Air M.2 olur.

Aslında Samsung istiyorum ama biliyorsunuz ki ikinci el satarken Android tabanlı ürünlerde epey fiyat düşüşü oluyor. iPad bu yüzden çok cazip geliyor. İki gün sonra zora düştüğümde hemen satıp para alabilirim yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı