deniz_z
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşım bilgisayar alacak ilk başta bütçesi 30k civarındaydı benimkini al üzerine para kalır dedim şimdi ailesi ile konuşmuş bütçeyi biraz indirip monitörü kendi alacakmış.
Monitör dahil sistem için 25k bütçesi varmış 3060'li bir sistem var Rampage monitör ile onu alacağım dedi, Rampage alma dedim geçen önerilen MSI'ı attım. MSI kısa ömürlü dedi onu nasıl ikna ederim veya monitor iyi midir? Sistem daha iyisini mi almalı yoksa o iyi midir linkini bırakıyorum şimdiden teşekkür ederim.
AMD R5 5500/5600/GTX3060-3060TI/H510M MBD-500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.trendyol.com
(Eksiklerini söylemenizi rica edeceğim.)
Monitör dahil sistem için 25k bütçesi varmış 3060'li bir sistem var Rampage monitör ile onu alacağım dedi, Rampage alma dedim geçen önerilen MSI'ı attım. MSI kısa ömürlü dedi onu nasıl ikna ederim veya monitor iyi midir? Sistem daha iyisini mi almalı yoksa o iyi midir linkini bırakıyorum şimdiden teşekkür ederim.
AMD R5 5500/5600/GTX3060-3060TI/H510M MBD-500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Rampage RM-344 24" 1ms Full HD LED Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage RM-344 24" 1ms Full HD LED Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
(Eksiklerini söylemenizi rica edeceğim.)