Sistem fena değil. SSD olarak şunu al:
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Soğutucu olarak Peerless Assassin iyidir. Bütçe az daha çıkarsa Phantom Spirit'te alınabilir fakat benzer soğutucular.
Ekran kartı olarak ne alacaksın? 7500F'in içinde iGPU olmadığını biliyorsundur.
Görüntü açısında gözüne hoş geliyorsa gidebilir. Bu bütçelerin az yukarısına 240mm sıvı soğutucu alınabiliyor. Phantom Spirit daha performanslı ama görüntü açısından sıvı alacağım dersen ben F/P modelleri atayım, aklında bulunsun.Peki sizce sıvı soğutucu nasıl gider sisteme?
Görüntü açısında gözüne hoş geliyorsa gidebilir. Bu bütçelerin az yukarısına 240mm sıvı soğutucu alınabiliyor. Phantom Spirit daha performanslı ama görüntü açısından sıvı alacağım dersen ben F/P modelleri atayım, aklında bulunsun.
Enermax LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 Sıvı Soğutucu
Hem su bloğu hem de fanlar, desteklenen anakart yazılımı ile kontrol edilebilen ve senkronize edilebilen adreslenebilir RGB aydınlatma ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
Buradan düz liqmaxflo öneririm. Radyator kalınlığı Arctic gibi 38mm. Kaliteli soğutucu. Kasana radyator kalınlığından dolayı sığar mı tam emin olamadım. FSP'nin sitesi çok yüzeysel geldi bana o bilgiler konusunda.
Performans olarak evet Phantom Spirit 240'ların birçoğundan daha iyi. Arada devasa bir fark yok ama.Soğutma olarak hava soğutmamı daha iyi?
Performans olarak evet Phantom Spirit 240'ların birçoğundan daha iyi. Arada devasa bir fark yok ama.
Hayır. 360 almadığın sürece attığım Liqmaxflo'yu geçebilecek bir sıvı soğutma yok. Arctic belki 1-2 derece geçer ama fazladan 1500TL vermeye gerek yok. Ayrıca kasanın üst tarafına 360mm sığmıyor.Peki fiyatı biraz daha arttırırsak performans olarak daha iyi bir sıvı soğutma bulabilir miyiz?
Hayır. 360 almadığın sürece attığım Liqmaxflo'yu geçebilecek bir sıvı soğutma yok. Arctic belki 1-2 derece geçer ama fazladan 1500TL vermeye gerek yok. Ayrıca kasanın üst tarafına 360mm sığmıyor.
Hava da alsan sıvı da alsan 7500F'i çok rahat soğutursun. Estetik açıdan sıvı istiyorsan alabilirsin.
Üst tarafa hayır.