25 bin TL elden taksitle masaüstü bilgisayar önerisi

mertinff24

Femtopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Babam alacak ve taksitli bir şekilde alabileceğini söylüyor, İtopya Gaming gen gibi yerlerden almam imkansız çünkü babam eve bir şey sipariş etmeye hiçbir şekilde izin vermiyor ki PC'yi hiç internetten almaz birazcık geri kafalı. 12 ay taksitli veya 6 ay taksitli 25k civarı bir hazır sistem arıyorum vade farkı ile. Acaba bilgisayarcılar bizim için toplar mı taksitli bir şekilde?

Masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Babam alacak ve taksitli bir şekilde alabileceğini söylüyor, İtopya Gaming gen gibi yerlerden almam imkansız çünkü babam eve bir şey sipariş etmeye hiçbir şekilde izin vermiyor ki PC'yi hiç internetten almaz birazcık geri kafalı. 12 ay taksitli veya 6 ay taksitli 25k civarı bir hazır sistem arıyorum vade farkı ile. Acaba bilgisayarcılar bizim için toplar mı taksitli bir şekilde?

Vatan MediaMarkt'ta hazir sistemler satiliyor bazi subelerde git bak.

Bilgisayarcılara hiç bakma, genelde piyasanın çok üstünde fiyata satıyorlar, Gaming.Gen.TR sitesine bakabilirsin mağazadan teslim alınabiliyor, kredi farkına da taksit yapıyorlardı en son ben alışveriş yaptığımda.

Vatana bakabilirsiniz hocam.

Elden taksitli alacağın yerde 25k ödeyeceğin pc piyasada 10-15k'ya felan satılıyor olur. Yani sırf taksit var diye çok fazlasını ödemek durumunda kalırsınız elden taksit/senet vb şekilde alacağın yerlerde.

Onun yerine 20k'ya Vatan'dan kredi kartı ile peşin fiyatına 3 taksitle sistem alınabilir. En azından Vatan'a güvenir baban. Mağazadan alırsınız. Veya 12 taksit ile yine 24k civarına geliyor Kuveyttürk ve Paraf kart ile.

Baban kredi kartı kullanmaya karşıysa bir tanıdığından rica et ve sistemi internetten taksitle al, baban da o tanıdığa parayı elden versin.

Baban kredi kartı kullanmaya karşıysa bir tanıdığından rica et ve sistemi internetten taksitle al, baban da o tanıdığa parayı elden versin.
Kredi kartı kullanır lakin internetten alışveriş yapmaya korkuyor elden almak istiyor ben Nevşehir'de yaşıyorum yaşadığım yerde sadece vatan bilgisayar var orda da 3 taksit yapılıyor 7-8k arası denk geliyor aylık, ben aylık 2-3bin arası taksitle alabileceğim birşeyler bakıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı