25 bin TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
20-25000

AyKsOguzhan

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, daha önce forum vasıtası ile HP Omen 17 CK0007NT model laptop aldım gayet güzel laptop şöyle iyi böyle iyi denildiği için ben ve birçok arkadaş aldık istisnai birkaç arkadaş haricinde herkes de sorun çıktı ya ısınma problemi ya ses problemi ya da başka şeyler benim cihazım en son servise gittiğinde, bu arada 9 Mayıs'ta elime ulaşan cihazı bugüne kadar 10 günden fazla kullanmamışımdır. Anakart arızası dediler ve iade veya değişim diye söylediler ben açıkçası çok soğuduğum ve aldığım aracı firma ile bir daha uğraşmak istemediğim için iade yoluna gideceğim gibi duruyor. Ben o bilgisayarı 21.500'e almıştım şu anda bütçeyi fazla arttırmak istemiyorum sizlerden destek istiyorum. Tekrar 20-25.000 arası 17.3 ekran ve RTX 3060 ekran kartı minimum olmak üzere bilgisayar tavsiyesi istiyorum. Ancak sizlerden ricam kullandığınız cihazdan kalitesinden veya servisinden memnun kaldığınız cihazları tavsiye ederseniz çok sevinirim rica ediyorum. Şu cihazda okudum çok iyiydi çok öneriliyor bak bu da iyi diyecekler hiç yorum yapmasın. Tekrar söylemek istiyorum kullananlar veya etrafında kullanıp da memnun olanlar varsa tavsiye veya öneri verirse çok sevinirim. Herkese iyi sosyaller yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Omen almadan önce Monster'ın Tulpar t7v25.1. 2 modelini almak istiyordum ancak fiyatı çok arttığı için şu an bu modeli düşünüyorum Tulpar T7 V20.4 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu butcede Acer'in yeni kasa modeli var fakat garanti oneri istediginiz için Tulpar'ı onerırım tongfang kasa olduğu için gayet iyidir performans olarak da Omen'la aynı performansı verecektir.

HP de aracı firma ile aldığım için çok sıkıntı çektim bilmiyorum belki HP'den direk alsam böyle sorun yaşar mıydım ama Omen çok güzel cihaz olmasına rağmen çok fazla problemi var açıkçası Monster'ı problemli bir ürün gelse bile servis konusunda sıkıntı yaşamayacağım içinde düşünüyorum. Tulpar'ın söylediğim modelini kullandınız mı daha önce veya etrafınızda kullanan var mı nasıl cihazdır.

HP de aracı firma ile aldığım için çok sıkıntı çektim bilmiyorum belki HP'den direk alsam böyle sorun yaşar mıydım ama Omen çok güzel cihaz olmasına rağmen çok fazla problemi var açıkçası Monster'ı problemli bir ürün gelse bile servis konusunda sıkıntı yaşamayacağım içinde düşünüyorum. Tulpar'ın söylediğim modelini kullandınız mı daha önce veya etrafınızda kullanan var mı nasıl cihazdır.

Kendim kullanmadım. Herhangi bilinen bir sorunuda yok zaten dediginiz gibi sorun yasasanız servisle halledebilirsiniz servisi guzel Monster'ın.

Aslında aklımda GameGaraj'ın 12.nesil 3060'lı modelide var ama hiçbir bilgim yok marka ve cihaz hakkında kullananda çok görmedim.

Kasaları MSI'a yaptırıyor Monster gibi kasa kalitesi hakkında şüpheniz olmasın ama servisi vb hakkında bilgim yok.

İşte sıkıntı bu cihazlarda iş sadece kasada bitmiyormuş ben bunu Omen'de öğrendim kasa kalitesi mükemmel oyunda 100-105 derece arasını görürken bile cihazın klavyesinde sağında solunda aşırı sıcaklık yoktu gelin görün ki termal macun kalitesi çok kötüydü ve anlamadığım başka şey 2,3 kişide sıcaklık problemlerinde anakart arızası dediler hep.

İşte sıkıntı bu cihazlarda iş sadece kasada bitmiyormuş ben bunu Omen'de öğrendim kasa kalitesi mükemmel oyunda 100-105 derece arasını görürken bile cihazın klavyesinde sağında solunda aşırı sıcaklık yoktu gelin görün ki termal macun kalitesi çok kötüydü ve anlamadığım başka şey 2,3 kişide sıcaklık problemlerinde anakart arızası dediler hep.

GameGaraj'da öyle bir şey yaşanacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı