AyKsOguzhan
Decapat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhaba, daha önce forum vasıtası ile HP Omen 17 CK0007NT model laptop aldım gayet güzel laptop şöyle iyi böyle iyi denildiği için ben ve birçok arkadaş aldık istisnai birkaç arkadaş haricinde herkes de sorun çıktı ya ısınma problemi ya ses problemi ya da başka şeyler benim cihazım en son servise gittiğinde, bu arada 9 Mayıs'ta elime ulaşan cihazı bugüne kadar 10 günden fazla kullanmamışımdır. Anakart arızası dediler ve iade veya değişim diye söylediler ben açıkçası çok soğuduğum ve aldığım aracı firma ile bir daha uğraşmak istemediğim için iade yoluna gideceğim gibi duruyor. Ben o bilgisayarı 21.500'e almıştım şu anda bütçeyi fazla arttırmak istemiyorum sizlerden destek istiyorum. Tekrar 20-25.000 arası 17.3 ekran ve RTX 3060 ekran kartı minimum olmak üzere bilgisayar tavsiyesi istiyorum. Ancak sizlerden ricam kullandığınız cihazdan kalitesinden veya servisinden memnun kaldığınız cihazları tavsiye ederseniz çok sevinirim rica ediyorum. Şu cihazda okudum çok iyiydi çok öneriliyor bak bu da iyi diyecekler hiç yorum yapmasın. Tekrar söylemek istiyorum kullananlar veya etrafında kullanıp da memnun olanlar varsa tavsiye veya öneri verirse çok sevinirim. Herkese iyi sosyaller yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Not: Omen almadan önce Monster'ın Tulpar t7v25.1. 2 modelini almak istiyordum ancak fiyatı çok arttığı için şu an bu modeli düşünüyorum Tulpar T7 V20.4 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Not: Omen almadan önce Monster'ın Tulpar t7v25.1. 2 modelini almak istiyordum ancak fiyatı çok arttığı için şu an bu modeli düşünüyorum Tulpar T7 V20.4 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Son düzenleyen: Moderatör: