25 bin TL hazır sistem önerisi

Tam olarak bu sistemi atmak için Vatan bilgisayarın sitesine girmiştim hocam. Sanırım bütçenize en yakın ve en mantıklı ürün bu. 7500F gerçekten diğer işlemcilere kıyasla çok güçlü. Bütçenizi biraz çıkartabilirseniz pişman olmayacağınız bir sistem bu. Tabii bana soracak olsanız ben bu fiyattan almam bu sistemi çünkü 1-2 ay kadar önce 7500F'li bir sistemi 24,000₺'den sattılar ve 1 saat bile olmadan bitti. İsteseler arada sırada indirim yapıyorlar ama sürekli takip etmek zor.

Bütçeniz yetiyorsa kesinlikle bunu alın. Kasayı Thermaltake seçin. RAM'i ise yandaki 6000 Mhz CL 30 olanı seçin.
Hocam kasayı değiştirmeden de alınır mı? Çünkü bende bu sistemi alacaktım ve bir yerde görmüştüm kasayı değiştirin diyordu o yüzden bu sistemden vazgecdim Hocam yani bu sistem kasayı değiştirmeden alınır mı?iyi akşamlar

Hocam kasayı değiştirmeden de alınır mı? Çünkü bende bu sistemi alacaktım ve bir yerde görmüştüm kasayı değiştirin diyordu o yüzden bu sistemden vazgecdim Hocam yani bu sistem kasayı değiştirmeden alınır mı?iyi akşamlar
Doğru görmüşsünüz. Kasayı kesinlikle değiştirip Thermaltake yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı