25 bin TL hazir sistem önerisi

Kaplan7

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var bana 23 25 bin arasi hazir sistem önerir misin? Ya islemci ekran karti falan pek anlamam, hazir sistem sitesi önerirseniz harika olur 25 bine en iyi sistem neler olur 4060 uygun mudur ekran karti icin ya da işlemci AMD mi olmali Intel mi? Anakart falan bir el atın gözünüzü sevim.

Son düzenleyen: Moderatör:

B580 yeni bir kart RTX 4060'dan iyi performans veriyor. İşlemci de segmentte gayet iyi ve DDR5 bir sistem.

Bu sisteme Assassin Spirit soğutucu ve B550M-K anakart seçilirse çok iyi olur. Bu şekilde toplam 24.648 TL ediyor.

Bu sistemi B550M anakarta yukseltin, 5600X islemciye yukseltin gonul rahatligi ile kullanin. 4060 iyi kart degil ama markanin sogutmasi vs. gayet guzel memnun kalirsiniz. Dedigim yukseltmeleri yaparsaniz pişman olmazsiniz.

Sistem fena, ben olsam bunu tercih ederdim. Tek sorun kart yeni cikti sorun yasayan var mi?

AMD tarafında sistem toplanacaksa işlemci 7500F yapılarak bu sistemde tercih edilebilir DDR5 olarak.

Bazı oyunlarda optimize eksiği mevcuttu onun dışında bir sıkıntısını duymadım.

5600X işlemciye neden yükseltilsin ? Bildiğim kadarıyla 5600 ile arada çok büyük bir fark yok. Para israfından başka bir şey olmaz.

AMD tarafında sistem toplanacaksa işlemci 7500F yapılarak bu sistemde tercih edilebilir DDR5 olarak.

Anakartin degistirilmesi gerek a serisi berbat giris seviyesi, bende bu hatayi yaptim siz yapmayin. Bu sistemde anakart degistirmek istediginizde minimum 2K eklemeniz gerekiyor, o buyuk sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…