25 bin TL hazır sistem önerisi

turkoglu2000

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ilk defa hazır sistem alacağım, daha önce laptop kullanıyordum ve bilgisayarların donanımları hakkında pek bilgi sahibi değilim, hazır sistem almak istiyorum. Birkaç siteden baktım şunları buldum, hangisi alınmalıdır veya sizin bir öneriniz olur mu? Bütçem 25k

Hazır sistem almayın kaç kere daha diyeceğiz acaba :D
Yanlış anlamayın, bu paraya ne alabiliriz? Şuan değil ama seneye bende düşünüyorum bu fiyatlara bir sistem. Hazır almazsak 4060'ın tek fiyatı 12K zaten. Kendim 4060 kullanmam orası ayrı. Üzerine biraz daha ekler 7700XT alırım diye düşünüyorum.

Yanlış anlamayın, bu paraya ne alabiliriz? Şu an değil ama seneye bende düşünüyorum bu fiyatlara bir sistem. Hazır almazsak 4060'ın tek fiyatı 12K zaten. Kendim 4060 kullanmam orası ayrı. Üzerine biraz daha ekler 7700XT alırım diye düşünüyorum.

Hocam hazır bilgisayarlar genelde daha düşük kaliteli parçalardan yapılıyor ve zamanla sorun çıkartabiliyor. Kendi bilgisayarını toplamak daha mantıklı çünkü istediğin parçayı alıp uzun süre sağlam bir sistem kurabiliyosun. Bir de garanti ve yedek parça işi daha kolay oluyor.

Hocam hazır bilgisayarlar genelde daha düşük kaliteli parçalardan yapılıyor ve zamanla sorun çıkartabiliyor. Kendi bilgisayarını toplamak daha mantıklı çünkü istediğin parçayı alıp uzun süre sağlam bir sistem kurabiliyosun. Bir de garanti ve yedek parça işi daha kolay oluyor.

Hocam çok fena sallıyorsunuz hazır sistemlerde istediğiniz markayı seçip özelleştirebiliyorsunuz ve kalitesiz olduklarını nereden çıkardınız acaba?

Hazır sistemlerin içinde kullanılan parçalar zaten sizin ikinci el de arayıp alacağınız parçaların markalarıyla aynı olacak. Üstelik zamanla sorun çıkartabiliyor derken zaten sıfır kapalı kutudan bile ürünü çıkarsanız fabrikasyon hatalardan dolayı ve elektronik bir parça olduğundan dolayı arıza çıkartabilme potansiyeli tabii ki de var. Piyasadaki markalar da bellidir zaten. ASUS, Gigabyte, Corsair, MSI, Western Digital vb. garanti olayında da hiçbir fark yok, çünkü aldığınız hazır sistemin içindeki tüm bileşenlerin 2 yıl yetkili servis garantisi bulunmakta. Ekran kartının tekli fiyatının 10 bin bandında olan bir piyasada tüm sistemi 25'e toplayabiliyorsunuz. Nasıl bir kâr amaçladınız bunu da anlamış değilim. Saçma bir yorum.

Hazır sistemlerin içinde kullanılan parçalar zaten sizin ikinci el de arayıp alacağınız parçaların markalarıyla aynı olacak. Üstelik zamanla sorun çıkartabiliyor derken zaten sıfır kapalı kutudan bile ürünü çıkarsanız fabrikasyon hatalardan dolayı ve elektronik bir parça olduğundan dolayı arıza çıkartabilme potansiyeli tabii ki de var. Piyasadaki markalar da bellidir zaten. ASUS, Gigabyte, Corsair, MSI, Western Digital vb. garanti olayında da hiçbir fark yok, çünkü aldığınız hazır sistemin içindeki tüm bileşenlerin 2 yıl yetkili servis garantisi bulunmakta. Ekran kartının tekli fiyatının 10 bin bandında olan bir piyasada tüm sistemi 25'e toplayabiliyorsunuz. Nasıl bir kar amaçladınız bunu da anlamış değilim. Saçma bir yorum.

Düşük bütçeler için hazır sistemler büyük bir nimet dediğiniz gibi en iyisi bir muhatapınız var.

Düşük bütçeler için hazır sistemler büyük bir nimet dediğiniz gibi en iyisi bir muhatapınız var.

Elbette öyle, sistemin içerisindeki tüm parçalar zaten garanti kapsamında ve en önemlisi sıfır ürün almış oluyorsunuz. Ayrıca tekli ürün alımından da daha hesaplı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı