25 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Zaten bütçemin fazlasıyla üstüne çıkarak bu sistemi anca alabildim. Daha fazla üstüne koyamazdım. Dediğiniz konudaki sisteme baktım ama daha sonra bütçeme bakınca vazgeçmek zorunda kaldım ne yazık ki. O yüzden IT-RADEON sistemi satın aldım hocam. Verdiğiniz fikirler ve tavsiyeler için tekrar çok teşekkür ederim. Daha iyisi sizlerin olur umarım.

1 TB'lik Kioxia sectim hocam.
Siz de mi aynı sistemi alıyorsunuz?

Evet bende aldim stoklar tukenmis galiba arkadasa da alacaktik alamadik V1 Radeon dusunuyoruz onum yerine.

Evet bende aldim stoklar tukenmis galiba arkadasa da alacaktik alamadik V1 Radeon dusunuyoruz onum yerine.

Arkadasim bunu almayi dusunuyor taksit secenegi ona uygun oldugu icin vatani secti.

Son düzenleme:
Size de hayırlı olsun o zaman. Güle güle kullanın inşallah.

Arkadasim bunu almayi dusunuyor taksit secenegi ona uygun oldugu icin vatani secti.
Arkadaşınızın almayı düşündüğü sistem de cidden çok iyiymiş. Gönül ister 5060 Ti 16 GB ama işte her şey bütçe meselesi.

Ne yaptiniz hocam hangisini aldiniz.

Ne yaptiniz hocam hangisini aldiniz.
IT-RADEON sistemi aldım hocam. Sadece SSD olarak WD Green SN3000 olanı seçtim o kadar. Geriye kalan kasa, PSU, işlemci soğutucu vs. her şeyi aynı bıraktım.

Bu arada İtopya'nın şu kargo ücreti alma olayına tav oluyorum. E-ticaret sitelerinde 250-300₺ üzerine kargo ücretsiz olurken İtopya'dan en ucuz alınan şey en az bin lira civarıdır ama ona rağmen kargo ücreti alıyor. Sisteme 29.500₺ vermek koymuyor ama o kadar para verdikten sonra üstüne kargo ücreti vermek koyuyor açıkçası.

Ben de SSD'yi 1 TB yaptim sogutucu ve kasa degisimi yaptim bir de.

@OnuR CS kargonuz ne durumda hocam.

Son düzenleme:
Ben de SSD'yi 1 TB yaptim sogutucu ve kasa degisimi yaptim bir de.

@OnuR CS kargonuz ne durumda hocam.
Kargo geldi ama daha açamadım. Tam işe gideceğim vakit geldi o yüzden yarına kaldı. Sistemin testlerini de hafta sonu yaparım büyük ihtimalle. Testleri yaptıktan sonra sistem hakkında yorumumu yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…