25 bin TL hazır sistem önerisi

memossqq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 3050 Ti'lı bir laptop kullanıyordum ve satıp üstüne ekleyip masaüstüne geçmek istiyorum. Bütçe maksimum 28 olur. 4060 benim icin fazlasıyls yeterli çok fazla ekran kartı zorlayan oyunlar oynamıyorum. İşlemci önemli benim için İtopya'dan şunu buldum SSD'yi Kingston 1TB yapıp, kasayı MSI'la değiştirip almayı düşünüyorum başka değiştirmem gereken bir şey var mı? Ya da farklı önerileriniz var mı?

Klavyem, monitörüm, farem ve kulaklığım var bu arada. (monitör 240Hz ona uygun bir HDMI girişli anakart olursa sevinirim) ayrıca anakartlarda Bluetooth adaptörü bulunuyor mu yoksa ekstra mı almam gerekiyor daha önce hiç masaüstü bilgisayarım olmadı pek bilgim yok.

Stok tükenmiş gözüküyor hocam.

Maalesef hocam Türkiye gibi bir ülkede insanlar bu tarz sistemleri kaçırmak istemiyor doğal olarak.

Hocam ilk bilgisayar alacaktım babamı ikna ettim sonraki gün stok bitmişti, ondan sonra klavye alacaktım bakıyordum stok bitti 1 ay bekledim geldiğinde aldım, mouse alacaktım wraithten tam alacakken alacağım modelin stoğu bitti ön sipariş geldi indirimle almış oldum fena olmadı, sonra geçen günlerde Samsung monitör alacaktım sabah baltım 7.5kya akşamına 9.5 oldu sonra Amazon'dan tekrar 7.5'a buldum aldım. Şöyle bir şey yaptım değiştirdiklerim gözüküyor sanırım https://www.itopya.com/kaiser-16-v2...237_1-28464_1-26653_1-23766_1-28341_1-26550_1

gözükmüyorsa kasayı görünüşten dolayı msi yaptım, 1tb ssd i5 14400f yaptım

Nvidia kesin mi hocam? Bu bütçelerde AMD daha iyi olur.

NVIDIA kesin mi hocam? Bu bütçelerde AMD daha iyi olur.

Yani AMD de olabilir pek bilmediğim için NVIDIA dedim benlik sorun yok ama teknoloji olarak NVIDIA daha iyi diye biliyorum çok ufak bir fark olacaksa NVIDIA'yı tercih ederim.

NVIDIA kesin mi hocam? Bu bütçelerde AMD daha iyi olur.

Bu nasıl SSD yükseltmesiyle fena değil gibi ve ucuz.

İyi duruyor. İlerde psu değiştirebilirim derseniz alınabilir.

Sistem hakkında konu açılmış hocam. Forumdakiler de benim gibi düşünüyor. Bakabilirsiniz.

PSU ile alakalı pek bir fikrim yok ama yazdıklarından pek güvenemedim sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı?

PSU ile alakalı pek bir fikrim yok ama yazdıklarından pek güvenemedim sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı?
Bu sistemden iyisini bulabileceğimi sanmıyorum hocam. Zaten 25.000 bütçeniz varmış gelen PSU'yu satıp yenisini alıp kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…