25 bin TL iPad önerisi

goktugzz2

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sizce iPad olarak ne almalıyım? Bütçem maksimum 25.000 TL (2. el temiz iPad Pro'larda olabilir) ama PUBG için alacağımı belirtmek istiyorum 120 FPS çok mu ekstrem olur yoksa 60 FPS yeterli midir?

Merhaba, sizce iPad olarak ne almalıyım? Bütçem maksimum 25.000 TL (2. el temiz iPad Pro'larda olabilir) ama PUBG için alacağımı belirtmek istiyorum 120 FPS çok mu ekstrem olur yoksa 60 FPS yeterli midir?
Neden iPad? O bütçede Tab S9 Plus var ve çoğu konuda çok daha iyi bence.

Eğer iPhone vs kullanıyorsanız iPad Air'lara bakılabilir.

Neden iPad? O bütçede Tab S9 Plus var ve çoğu konuda çok daha iyi bence.

Eğer iPhone vs kullanıyorsanız iPad Air'lara bakılabilir.

Çoğu konuda hangi konular mesela.

25k butceniz var ve illa yeni iPad almak istiyorsaniz Air M.2 alin gecin hem okula gidiyorsaniz bedava kalem de var hem de piyasadaki tum Android tabletlerden daha guclu.
120Hz isterim diyorsaniz M.2 Pro bakabilirsiniz.
60 yeter derseniz boyut da kucuk olsun isterseniz iPad Mini de oyun icin guzel ovuluyordu.

AMOLED ekran, depolamada 1TB'ye kadar yükseltilmesi, kalemle gelmesi, 150nit daha parlak. Daha sayarım istersen hocam.

AMOLED ekran + evet ama yaklasik 1 ay kadar daha kalemi + sayamayiz Apple çizer kalemini M2 Air'in yaninda hediye ediyor
Micro SD kart in avantaj olup olmamasi kisiden kisiye gore degisebilir bulut veya harici SSD'ler daha hizli ve guvenli cozumler olabiliyor.

AMOLED ekran, depolamada 1TB'ye kadar yükseltilmesi, kalemle gelmesi, 150nit daha parlak. Daha sayarım istersen hocam.

Dahasini merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı