25 bin TL iş laptopu önerisi

Bütçe
25000

BurakG1

Hectopat
Daha fazla  
Şuan Acer Nitro 5 kullanıyorum ancak cihaz oyun bilgisayarı olduğu için doğal olarak ısınıyor ve kasası da çok kaliteli gelmiyor. Şarjı uzun sürece gidecek, tercihen kaliteli kasalı bir laptop almak istiyorum.

Bu cihazı buldum ama fiyatı biraz pahalı geldi, Macbook dışındaki önerilerinize açığım.

Oyun bilgisayarları normal bilgisayarlardan çok daha soğuk çalışır. İş bilgisayarı derken ne için kullanacaksınız?

İş için macbook alın geçin. Eğer kullandığınız programları destekliyorsa.

Not: Uyarıyı görmedim

Oyun bilgisayarları normal bilgisayarlardan çok daha soğuk çalışır. İş bilgisayarı derken ne için kullanacaksınız?
Genel olarak yazılım geliştirme ve ofis uygulamaları için. Şuan kullandığım cihaz ile mi alakalı bilmiyorum ancak boşta 65-70 derece civarında çalışıyor (termal macunu yeni değiştirildi), bu da rahatsız ediyor.

Render almak gibi ağır işler yapmayacaksınız @Artoria Pendragon hocamın attığı cihazlar iyi. Şahsen 2. olanı seçerdim, işlemcisi daha güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…