25 bin TL laptop önerisi

heratonN

Decapat
Daha fazla  
Sevgili arkadaşlar merhaba, 25k bandında bir Gaming laptop almak istiyorum. Araştırmalar sonucu elde ettiklerim bunlar, sizlerin de düşüncesini merak ediyorum. Amazon.com.tr
Casper Excalibur G870.1245-BVB0X-B Intel Core i5-12450H 15.6

Son olarak bu laptop bu kadar fiyat farkına değer mi? Almışkan güzel bir şey olsun istiyorum.

Modeller hakkında endişelerimi yazayım kısaca.
Casper'a donanım olarak çok iyi fakat aşırı bir önyargı var daha önce hiç casper kullanmadım.
Asus müşteri ve satış sonrası desteği çok kötü diyorlar, birde rtx4060 almak daha iyi bir şeyler okumuştum, o yüzden bir endişem oldu.
Acer konusunda da genelde kasa vs. hakkında bir eleştiri var.

Son düzenleme:
Vatan'dan al daha ucuz.

Asus kullanıyorum, destekten memnunum maile hemen dönüyorlar, kendi uygulamalarından da çok yardımcı oluyorlar. Fiziksek desteği kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Asusun beğenmeyeceğin yanı ekran parlaklığı olacaktır, onun dışında iyi laptop.

Hocam burada 16gb ramlisi daha uygun

Hocam çok uzun zamandır eski laptop, PC kullanıyorum hatta laptopum da ASUS X550CC, hala tam takır günlük işlerimi götürüyor. Parlaklık kısmına çok takılacağımı düşünmüyorum, eyvallah sağ olasın desteğin için.

Evet daha uygunmuş ordan alabilirsiniz.

4050 8 GB olana göre 5600 TL fark var hocam, değer mi o farkı ödemeye?
Almışken iyisini alın hocam. Eğer ödeyemezseniz ben 4060 istiyorum diyorsanız Excalibur bakabilirsiniz fakat ödeyebilir gibi duruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…