25 bin TL masaüstü bilgisayar önerisi

Xxxtentacion1667

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle meyve toplayıp günlük 500 alıyorum, 28 bine kadar para olacak. 16 GB ve üstü arıyorum. 2 port olursa iyi olur, ileride kasmaya başlarsa değiştiririm. Bilgisayar aldıktan sonra 180 sub olan YouTube'dan devam edeceğim. Kendime de güveniyorum, 100 bin olurum falan diye fakat bilgisayar olmadan çekemeyeceğim. Şu anki bilgisayarım da rec bile alamıyorum. 300 TL şu an kasası kullandığım bilgisayarın ve öneride bulunurken iyice bakınız çünkü gerçekten adam gibi video çekmek istiyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle meyve toplayıp günlük 500 alıyorum, 28 bine kadar para olacak. 16 GB ve üstü arıyorum. 2 port olursa iyi olur, ileride kasmaya başlarsa değiştiririm. Bilgisayar aldıktan sonra 180 sub olan YouTube'dan devam edeceğim. Kendime de güveniyorum, 100 bin olurum falan diye fakat bilgisayar olmadan çekemeyeceğim. Şu anki bilgisayarım da rec bile alamıyorum. 300 TL şu an kasası kullandığım bilgisayarın ve öneride bulunurken iyice bakınız çünkü gerçekten video çekmek istiyorum.

Hocam 30 bine 4070 sistem kalmadı sanırsam. 4060 Ti 16 modeli sağlam olursa 25-30 binlik onlara bakın derim. YouTube'da video çekmek istiyorsanız artık sistem toplamayı bırakın 2 binlik şaami bile yeter size. Yayıncı olmak daha mantıklı.

30 k ya kadar çıkabilirim

AMD tarafında hazır bir sisteme denk gelmedim, en azından parasına değecek. Aşağıdaki sistemi önerebilirim. Ekran kartını, Palit RTX 4060 Ti Dual, anakartı Gigabyte B550M-K, kasayı ve güç kaynağını Vento VG15FE + FSP 650W 80+ Bronze, diski Kioxia Exceria 500GB m.2 NVMe olarak değiştirip satın alabilirsiniz.

Monitör olarak ise, 5000 liraya en iyileri aşağıdakiler. İstediğinizi alabilirsiniz.180 Hz olmasından dolayı G24F-2 modelini tercih ediyorum şahsen.

AMD tarafında hazır bir sisteme denk gelmedim, en azından parasına değecek. Aşağıdaki sistemi önerebilirim. Ekran kartını, Palit RTX 4060 Ti Dual, anakartı Gigabyte B550M-K, kasayı ve güç kaynağını Vento VG15FE + FSP 650W 80+ Bronze, diski Kioxia Exceria 500GB m.2 NVMe olarak değiştirip satın alabilirsiniz.

Monitör olarak ise, 5000 liraya en iyileri aşağıdakiler. İstediğinizi alabilirsiniz.180 Hz olmasından dolayı G24F-2 modelini tercih ediyorum şahsen.

bakayım hocam

cok ıyıler teşekkur ederım fakat bunları ınternetten almak ne kadar guvenlı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı