25 bin TL monitör dahil sistem tavsiyesi

Bütçe
25 bin TL

mrcek98

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller diliyorum,

Geçtiğimiz aylarda ASUS ROG STRIX G15 RTX3060 ekran kartlı olan dizüstü laptop modelini satın almıştım. O laptopta bile soğutma ve performanstan memnun kalmadığım için dizüstü sevdamdan vazgeçerek masaüstü bir PC sahibi olmak istiyorum. 25 bin TL bütçe ile monitör dahil bir sistem toplamamda yardımcı olabilir misiniz?

Parçaları tek tek de tedarik edebilirim hazır sistem olarak da alabilirim. İsteğim bu bütçeye alınabilecek en uzun ömürlü ve performanslı sistemi toplamamız sizlerin de yardımlarıyla toplayacağımdan şüphem yoktur.

Toplama;

Toplama;

Şu Gaming Game de ki sistemi beğendim ama bir sorum olacak.

Bu attiğim sistemin ekran kartı 16 GB VRAM'li sence biraz daha ekleyip bunu almak iyi olur mu?

Toplama;

Teşekkür ediyorum öneriniz için. Toplama kısmında belirttiğiniz parçalar tek tek satın alınınca daha pahalı oluyor gibi geldi ama sizce hazır sistem almak mantıklı mıdır?

Şu Gaming Game de ki sistemi beğendim ama bir sorum olacak.

Bu attiğim sistemin ekran kartı 16 GB VRAM'li sence biraz daha ekleyip bunu almak iyi olur mu?

AM4 ve DDR4 almaya gerek yok ekstra VRAM için, FHD için 8 GB VRAM yeterli.

Teşekkür ediyorum öneriniz için. Toplama kısmında belirttiğiniz parçalar tek tek satın alınınca daha pahalı oluyor gibi geldi ama sizce hazır sistem almak mantıklı mıdır?

Ne kadar tutuyor? Bayağı minimum atmıştım. Belki soğutucu çıkartılabilir. İşlemci tray geliyor, üfleyerek soğutmayı seçerseniz o zaman olur.

Ne kadar tutuyor? Bayağı minimum atmıştım. Belki soğutucu çıkartılabilir. İşlemci tray geliyor, üfleyerek soğutmayı seçerseniz o zaman olur.

Dizi-film için 2K monitör alsam zaten oyunlarda otomatik HD olarak alınır diye biliyorum ancak bazıları 2K monitörü HD'ye düşürünce kalitesiz olduğunu söylüyor bu gerçek mi?

Teşekkürler bu arada

Baktığım zaman 25 bin TL bütçesini 2-3 bin lira aştığını görüyordum tabi zaman zaman ucuzluyordur. Sizce bu bütçelerde hazır sistem mi yoksa tek tek donanım alarak toplamak mı mantıklıdır.

Baktığım zaman 25 bin TL bütçesini 2-3 bin lira aştığını görüyordum tabii zaman zaman ucuzluyordur. Sizce bu bütçelerde hazır sistem mi yoksa tek tek donanım alarak toplamak mı mantıklıdır.

Gerek yok 2-3k artiyorsa.

Gerek yok 2-3k artiyorsa.

4060’lı önerdiğiniz sistem ile 4060Ti arasında fiyat farkını hak edecek bir performans farkı var mıdır?

4060'lı önerdiğiniz sistem ile 4060 Ti arasında fiyat farkını hak edecek bir performans farkı var mıdır?

Evet var, ama butceni asiyor herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı