25 bin TL NVIDIA ekran kartlı sistem önerisi

Bütçe
25000
1x16 almak bence daha mantıklı bütçen olduğu zamanda 2x16 yaparsın.

Dediğiniz mantıklı geldi hocam gerçekten sağ olun ben bu sistemi zamanla toplamayı düşünüyorum örneğin bir hafta ekran kartını 2-3 hafta sonra param olunca islemci falan yanı bunları alıp bekletsem olur mu hepsını bir andamı alım yanı fark eder mi hocam.

@efebatiin hocamın önerdiği rx 7600 ryzen 5 7500f li sistem çok daha mantıklı olacaktır. Hazır sistemlerden de kompanent kalitesi olarak 2-3 gömlek üstün.
Yanlız tek bir önerim olucak anakart asrock a620m hdv ile değiştirilirse çok güzel olur. Zira bu şekilde ssd yükseltme imkanınız oluyor, anakartta 2 adet m2 slotu var.

Bence bütçen varsa hemen hepsini al. Sabah uyandığında 2K olan ürün 4K olabilir

Bence bütçen varsa hemen hepsini al. Sabah uyandığında 2K olan ürün 4K olabilir
Ağlanıcak halimize gülüyoruz yemin ederim, bu gün 3k olan anakart yarın bakmışsınız 5k olmuş hiç belli olmaz. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var malum tr ekonomisi ve güzel kalpli satıcılarımız sağolsun.

Hocam sizin önerdiğiniz anakart daha ucuz diğer hocamın önerdiğinden ve daha mı iyi bu anakart yani bunu mu almalıyım.

Hocam sizin önerdiğiniz anakart daha ucuz diğer hocamın önerdiğinden ve daha mı iyi bu anakart yani bunu mu almalıyım.
Benim önerdiğim upgrade açısından önü daha açık bir anakart, sonrasında ssd yükseltmesi yapabilirsiniz diye onu attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…