bedooo31 Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar bugün almaya gireceğim AMD işlemcili NVIDIA ekran kartıli bir sistem bir de SSD 1TB'li önerir misiniz? Yazdığım şeye göre link atin.
Arkadaşlar bugün almaya gireceğim AMD işlemcili NVIDIA ekran kartıli bir sistem bir de SSD 1TB'li önerir misiniz? Yazdığım şeye göre link atin.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #2 bedooo31 dedi: Arkadaşlar bugün almaya gireceğim AMD işlemcili NVIDIA ekran kartıli bir sistem bir de SSD 1TB'li önerir misiniz? Yazdığım şeye göre link atin. Genişletmek için tıkla... Striker 5A – Game Garaj biraz özelleştirmeyle alınır fakat ben olsam 2 bin tl daha koyup rtx 4060 ti 16gblı şekilde alırdım özelleştirmelerle.
bedooo31 dedi: Arkadaşlar bugün almaya gireceğim AMD işlemcili NVIDIA ekran kartıli bir sistem bir de SSD 1TB'li önerir misiniz? Yazdığım şeye göre link atin. Genişletmek için tıkla... Striker 5A – Game Garaj biraz özelleştirmeyle alınır fakat ben olsam 2 bin tl daha koyup rtx 4060 ti 16gblı şekilde alırdım özelleştirmelerle.