Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.234 Makaleler 5 Çözümler 20 19 Temmuz 2025 #11 egedurden dedi: Bende kendim toplamayı düşündüm 2 el fakat adam gibi alayım dedim 2. elde mantıklı ama. Genişletmek için tıkla... Senin bütçede alacağın tek ikinci el parça ekran kartı diğerlerini sıfır alırsın zaten. 25k verip de DDR4'te kalma sakın.
egedurden dedi: Bende kendim toplamayı düşündüm 2 el fakat adam gibi alayım dedim 2. elde mantıklı ama. Genişletmek için tıkla... Senin bütçede alacağın tek ikinci el parça ekran kartı diğerlerini sıfır alırsın zaten. 25k verip de DDR4'te kalma sakın.
egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #12 Itechin.g dedi: Senin bütçede alacağın tek ikinci el parça ekran kartı diğerlerini sıfır alırsın zaten. 25k verip de DDR4'te kalma sakın. Genişletmek için tıkla... Maalesef verdim ben DDR4'um şu anda... Itechin.g dedi: Senin bütçede alacağın tek ikinci el parça ekran kartı diğerlerini sıfır alırsın zaten. 25k verip de DDR4'te kalma sakın. Genişletmek için tıkla... Hatta trend topic bak ama memnumum garanti bitince DDR5 geçeceğim 2. el ürün bulmak çok zor zaten hocam bir de garantisi yok.
Itechin.g dedi: Senin bütçede alacağın tek ikinci el parça ekran kartı diğerlerini sıfır alırsın zaten. 25k verip de DDR4'te kalma sakın. Genişletmek için tıkla... Maalesef verdim ben DDR4'um şu anda... Itechin.g dedi: Senin bütçede alacağın tek ikinci el parça ekran kartı diğerlerini sıfır alırsın zaten. 25k verip de DDR4'te kalma sakın. Genişletmek için tıkla... Hatta trend topic bak ama memnumum garanti bitince DDR5 geçeceğim 2. el ürün bulmak çok zor zaten hocam bir de garantisi yok.