Saat ve Saat Güvencesiyle Versace VRSCVE2E00421 Erkek Kol Saati , 34.362,00 TL. Ücretsiz Kargo, İade Garantisi ve Vade Farksız 7 Taksit İmkanıyla.
www.saatvesaat.com.tr
Versace markalı Altın Rengi / Metalik Gri renk Erkek VRSCVE3A00720 Altın Rengi Metalik Gri Çelik Erkek Kol Saati ürününü detaylı incelemek ve online satın almak için hemen Beymen.com'a tıklayın! 1104938
www.beymen.com
Saat ve Saat Güvencesiyle Jacques Philippe JPQGS3373X8V2 Erkek Kol Saati , 16.389,00 TL. Ücretsiz Kargo, İade Garantisi ve Vade Farksız 7 Taksit İmkanıyla.
www.saatvesaat.com.tr
Hocam bu saatlerden öneriniz var mıdır peki? İstediğim model tam olarak bu şekilde.
Bir de konudan bağımsız, saatçinin tavsiyesiyle babama şu saati aldık;
Sizce bu nasıldır? Hata mı ettik acaba?
Jacques Philippe davalık olmuş bir marka, vasat ötesi. Versace saat üretimine dair bir bilgisi olmayan, fason üretimle yine ucuz mal kullanan, işçiliği dış kasada vasat olan bir marka. Mesajımı anlamamışsınız sanırım, daha açıklayıcı bir şekilde anlatmaya çalışayım: başkasının burada tavsiye ettiği saati alırsanız, bir süre sonra saatlere olan ilginiz arttıkça, farklı saatler gördükçe, muhtemelen pişman olmaya başlayacaksınız çünkü sizin zevkinize göre değil, başkasının tavsiyesiyle almış olacaksınız. Benim de size tavsiyem, acele etmeden, model bakıp çat diye 25 bin liranızı heba etmeden önce biraz saatleri teknik açıdan anlamaya yönelik okuma, izleme yapmanız.
Japon yapımı saat nedir, İsviçre yapımı saat nedir, mekanik ve otomatik arasındaki fark nedir, neden moda markası saatler alınmaz, belli başlı büyük saat üreticileri kimlerdir, en yaygın komplikasyonlar nelerdir gibi soruları cevaplayabileceğiniz zaman bu kadar parayı harcayın bence, zaten bunları anladığınız zaman mantıklı bir karar verecekseniz.
Benim size direkt şunu al dememi bekliyorsanız da ilk mesajımda alınabilir markaları sıraladım. Bu markalar dışında herhangi bir markaya beş kuruş verilmez. Saat dünyası şunu al geç, oldu bitti, hepsi aynı gibi bir şey değil maalesef, vakit ayırıp anlamanız gerekiyor, gerçek bir saat arıyorsanız tabii. Paylaşmış olduğunuz tüm saatler kullan-at mantığıyla üretilmiş, kısa ömürlü saatler. Uzun uzun da yazdım ilk mesajımdan itibaren açıklayıcı bir şekilde, mesajlarımı okumadan direk link atmamı bekliyorsunuz gibi geliyor, size naçizane yol gösterecek kadar bilgi sunduğumu düşünüyorum, bir zahmet gerisi sizde artık. Benim yaptığım size balığı vermektense balık tutmayı göstermek gibi oluyor kısacası, böyle olması lazım bence.