25 bin TL sistem önerisi

Daha fazla  
Merhaba,

Eşime bir sistem toplamak istiyorum ve alışverişlerimi genellikle Hepsiburada üzerinden yapıyorum.
Bütçem 25.000 TL civarında.

Bu sistemde Diablo IV ve Valorant gibi oyunları akıcı şekilde oynayabilmek istiyoruz.

Bu doğrultuda, sadece Hepsiburada üzerinde satılan ürünlerle en iyi performans-fiyat oranına sahip bir sistem toplamama yardımcı olabilir misiniz?

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba,

Eşime bir sistem toplamak istiyorum ve alışverişlerimi genellikle Hepsiburada üzerinden yapıyorum.
Bütçem 25.000 TL civarında.

Bu sistemde Diablo IV ve Valorant gibi oyunları akıcı şekilde oynayabilmek istiyoruz.

Bu doğrultuda, sadece Hepsiburada üzerinde satılan ürünlerle en iyi performans-fiyat oranına sahip bir sistem toplamama yardımcı olabilir misiniz?

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Hepsiburada'dan hazır sistem almak aşırı mantıksız olur İtopya gibi sitelerde hazır sistemler var ve gayet iyi o bütçeye uygun sadece kasamı olacak yoksa full set mi?

Hayır almadım. Sadece kasa olarak bakıyorum. Çevre bilesenleri ile 40 bin TL bütçe ayırdım. O yüzden kasa 25 bin olması benim için iyi olacak. Ayrıca taksitlendirme seçenekleri Hepsiburada da benim için daha uygun o yüzden. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı