25 bin TL sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan TT12X
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 651

TT12X

Picopat
Oyun amaçlı bir sistem toplamak istiyoruz kardeşime. Beklentilerim parçaların kaliteli seçilmesi. Yani Gold PSU, yüksek okuma hızlı SSD, kaliteli kasa, yüksek özellikli anakart ve RAM'ler bunlar benim için önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amacınız oyun fakat oyun performansına minimum etki eden tüm donanımları yüksek tutmak istemişsiniz, böyle bir sistem verdiğiniz paranın hakkını vermez.
Monitörünüz var mı?
Monitör bütçeye dahil değil onu 2. el alacağım.

Kullanım amacınız oyun fakat oyun performansına minimum etki eden tüm donanımları yüksek tutmak istemişsiniz, böyle bir sistem verdiğiniz paranın hakkını vermez.
Monitörünüz var mı?
Hemen bozulsun istemiyorum 5 6 yıl götürmeli o yüzden kaliteli istiyorum.

@messinicocugu

Monitör bütçeye dahil değil onu 2. el alacağım.

Hemen bozulsun istemiyorum 5 6 yıl götürmeli o yüzden kaliteli istiyorum.

@messinicocugu
Kaliteli parçaların da bozulma riski var, önemli olan kronik sorunu olmayan donanımlar tercih etmek.
Ayrıca orta seviye parçalar da yeterlidir, parçalarda bozulma gibi bir durum söz konusu değil.
Sistem 1080P için mi yoksa 2K oyunculuk için mi?

22650 TL tutuyor hocam hayırlı olsun. Parçalardan kısarım derseniz rx 6800 xt sistem de toplanabilir bu arada.

22650 TL tutuyor hocam hayırlı olsun. Parçalardan kısarım derseniz rx 6800 xt sistem de toplanabilir bu arada.
Teşekkürler tam istediğim gibi olmuş.

5600X gereksiz,5600 yeterli.
Soğutucu ile birlikte alınabilir.
Kasa olarak Guardian Pro da alınabilir.

5600X gereksiz,5600 yeterli.
Soğutucu ile birlikte alınabilir.
İşlemci de yüksek olmalı. Soğutucunun da daha iyisi var mı 2500 tl bütçem kaldı o da kaliteli olsun.

İşlemci de yüksek olmalı. Soğutucunun da daha iyisi var mı 2500 tl bütçem kaldı o da kaliteli olsun.
5600X ile 5600 arasındaki fiyat farkına değecek performans farkı yok,gereksiz bir alım olur.
Soğutucu kaliteli,ileride yükseltme yapacaksanız sıvı soğutma alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı