25 bin TL sistem toplama veya hazır sistem önerisi

Bütçe
25000
H
Hocam nasıl ben yaptım 30k oldu.

Şu an ben baktığımda da öyle oldu. Stoklarla alakalı olabilir. Şu an bende sizin için tüm sitelere bakıyorum. Sinerji'de bir sistemin fiyatı bayağı iyi 32 GB RAM var ama SSD 2TB olmuyor en fazla 1TB oluyor.

Şu an ben baktığımda da öyle oldu. Stoklarla alakalı olabilir. Şu an bende sizin için tüm sitelere bakıyorum. Sinerji'de bir sistemin fiyatı bayağı iyi 32 GB RAM var ama SSD 2TB olmuyor en fazla 1TB oluyor.
Peki hocam sizce hdd almak mantıklı mı ona göre o sistemi alabilirim

Peki hocam sizce HDD almak mantıklı mı ona göre o sistemi alabilirim.

Hocam eğer oyunları koymak için ise bu bütçe için mantıklı ancak depolama için ise direkt her bütçede alınması mantıklı gibi geliyor bana.

Almak isterseniz ürün linki (2x16 GB seçmeyi unutmayın SSD kısmında da Kingston'u seçmenizi tavsiye ederim. Fiyatınında 25.843, 75 olması gerek.)

Evet reis öyle oldu fiyat ama acaba hani m2 ssd hızlı filan ya hdd yavaş falan sorun çıkmaz değil mi? Ya da ne kadar yavaşlar

Evet reis öyle oldu fiyat ama acaba hani M.2 SSD hızlı filan ya HDD yavaş falan sorun çıkmaz değil mi? Ya da ne kadar yavaşlar.

Hocam ben sorun çıkarmaz diye biliyorum çünkü farklı sürücüler. HDD konusunda da FPS kaybın olmaz ancak HDD de bulunan oyunların biraz daha geç açılır. Oyun içinde sorun yaşamazsın. Ancak Windows gibi temel şeyleri SSD'ye kurmazsan sorun yaşayabilirsin.

Anladım peki hocam m2 ssd olmasa da USB girişinden takılab ssden taksam sorun olur mu hız konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…