Arkadaşlar bütçem 25000 bilgisayar almak istiyorum. Masaüstü laptop fark etmez oyun oynamak için alacağım önerileriniz var mı? Bütün oyunları oynatacak uzun süre gidecek bilgisayar ariyorum. Tessekur ederim.
Dostum sıfırdan kendin toplamaya kalkarsan hem meşakkatli hemde pahalıya denk gelir. Hazır sistem almanı öneririm kafandaki nedir tam olarak? Birde monitör dahil mi bu fiyata ?
En ucuz Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör özelliklerini incele, 2.795,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dostum sıfırdan kendin toplamaya kalkarsan hem meşakkatli hem de pahalıya denk gelir. Hazır sistem almanı öneririm kafandaki nedir tam olarak? Bir de monitör dahil mi bu fiyata?
En ucuz Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör özelliklerini incele, 2.795,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!