25 bin TL sistem toplama

mete_dur69

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 25000 bilgisayar almak istiyorum. Masaüstü laptop fark etmez oyun oynamak için alacağım önerileriniz var mı? Bütün oyunları oynatacak uzun süre gidecek bilgisayar ariyorum. Tessekur ederim.

Dostum sıfırdan kendin toplamaya kalkarsan hem meşakkatli hemde pahalıya denk gelir. Hazır sistem almanı öneririm kafandaki nedir tam olarak? Birde monitör dahil mi bu fiyata ?

Monitör hariç mi?
Evet monitörüm var

Dostum sıfırdan kendin toplamaya kalkarsan hem meşakkatli hem de pahalıya denk gelir. Hazır sistem almanı öneririm kafandaki nedir tam olarak? Bir de monitör dahil mi bu fiyata?

Monitör dahil değil monitörüm var beni uzun süre idare etsin yeni nesil oyunları kaldırsın yeter bilgisayardan pek anlamam.

Hocam merhaba daha uyguna sattığım ürünler var bakmak isterseniz. İkinci el ilanlarıma göz atabilirsiniz.

Kotu monitor.
Monitore ihtiyaciniz var ama ondan once monitor disinda sistemi daha guclu almak da iyi olabilir. Attigim seceneklere bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…