25 bin TL sistem toplama

Senpai095

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. En fazla 25 bin civarı bütçem var.
Bu 2sistem arasında kaldım. İyiler midir sıkıntı olur mu? Ayrıca siteler de güvenilir mi?

Daha yeni başka bir arkadaşa sistem önerdim. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nvme-m2-ssd-rx6650xt-oyun-bilgisayari-p-37558.

Bu sistemi alın sadece bütçeniz varsa SSD'yi 1TB yapmanızı tavsiye ederim 500GB yeterli gelmeyecektir.

Hocam Gençer gaming sitesini şahsen ben hiç duymadım duyan varsa bilemem tabi , GaminggenTr zaten güvenilir ondan emin olabilirsiniz . Hocam bütçem 25 k dediğiniz için benim tavsiyem Raven 4060 Ti | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bir buna da bakın açıkçası bu Webtekno'dan Lütfi abi toplamış , bu tarz adamların söyledikleri çok boş değil tabi sizin attığınız sistemlerden 2.side iyi

2 sitede güvenilir.

Bu Gigabyte 4060 çift fanlı olan galiba.Bu model ısınıyor diye biliyodum.

Ben ekran kartında NVIDIA düşünüyorum. Önerebilepiniz NVIDIA sistem veya attığım sistemlere ilgili bir fikriniz varsa öneriye açığım.

Karışamam hocam ama sadece AMD ekran kartı almamak için R5 5600'lü sistem almış olacaksınız. Onun yerine güncel 7500F işlemci ve 32 GB DDR5 RAM olan bir sistemi almak daha mantıklı AMD 6000 veya 7000 serisinde neredeyse tüm sorunlarını çözdü ileride güncelleme yapmak isterseniz o NVIDIA sistemler size bayağı masraf çıkartır.

Arkadaşlar attığınız sistemlerin bileşenlerine bakınca aşağı yukarı aynı görünüyor fiyatı uygun olanı seçsem bir sıkıntı yaşar mıyım?

Arkadaşlar attığınız sistemlerin bileşenlerine bakınca aşağı yukarı aynı görünüyor fiyatı uygun olanı seçsem bir sıkıntı yaşar mıyım?

Benim attığımı alın eski nesil AMD sistemler yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…