25 bin TL sistem toplama

Yani demek istediğim benim ilk attığım ilk 2 sistem mesela 21k ve 23K sizin ki önerdiğiniz ise 25k sizce benim attığım birkaç bin uygunları tercih etsem beni üzer mi?

Şu an üzmez ama 2-3 sene sonra sistemde güncelleme yapmak istersin. Ekran kartını güncelleyim derken yanına işlemci anakart RAM'ler ve PSU'da elinde kalır.

Bu Gigabyte 4060 çift fanlı olan galiba.Bu model ısınıyor diye biliyodum.
Ben tabi o abiyi kefil alaraktan bu sistemi yazdım yalan yok çok bilmiyorum açıkçası kusura bakmayın. @Senpai095 şimdi sizin hakkınıza girmek istemek tekrardan kusura bakmayın bu arkadaşımızı dinleyin k.b benim mesajı da ciddiye almayın lütfen

Önemli değil benim de çok bir fikrim yok.

Önemli değil benim de çok bir fikrim yok.

Şöyle diyelim dostum 5600'ün Max desteklediği ekran kartı 4060 Ti zaten ileride güncelleme istersen tüm sistemi yenilemen gerekir o yüzden biz 7500F'li sistem önerdik ileride güncelleme istersen o işlemci muhtemelen 5060 Ti hattta 5070'e kadar yolu olacaktır. Sadece güç kaynağı güncellemeni ister.

Yani bir güncelleme yapmayı vs. Düşünmüyorsak bu sistemlerde kısa vadede sıkıntı çıkarmaz değil mi? Kusura bakmayın çok fikrim yok.

Yani bir güncelleme yapmayı vs. Düşünmüyorsak bu sistemlerde kısa vadede sıkıntı çıkarmaz değil mi? Kusura bakmayın çok fikrim yok.
Yoo kısa vadede sorun çıkarmaz dediğim gibi gene bu sistemlerde de 3-5 sene kadar rahat götürür ekonomi kaynakli biz öneriyoruz. İlerde uğraşmayın diye öneriyoruz.

Yoo kısa vadede sorun çıkarmaz dediğim gibi gene bu sistemlerde de 3-5 sene kadar rahat götürür ekonomi kaynakli biz öneriyoruz. İleride uğraşmayın diye öneriyoruz.

Çok teşekkürler hocam acaba bildiğiniz uygun fiyatlı bir monitör var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…