Hocam 26 bine aşabilir misiniz aşamazsanızda Huawei Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol eğer aşarsanız biraz bunu tavsiye ederim birinci önerdiğim ablam kullanıyor ve gayet iyi ders için kullanıyor oyunda oynuyor hiç kasma yok özelliklerine bakabilirsiniz https://www.hepsiburada.com/huawei-...-2-tablet-p-HBCV00005PZFHY?magaza=Hepsiburada 26 bni TL'lik olanı almanızı öneririm sizi götür ve tablette oynanabilen her oyunu açar ders içinde kullanabilirsiniz 1.yi ablam kullandığı için biliyorum kamerası özellikleri vs. çok iyi ısınma sorunuda yok kasmada yok ekran yenileme hızıda 144Hz ama ben 2. önerdiğimi seçmenizi tavsiye ederim.
Eğer arkadaş Android'e alıştıysa Apple'ı aldıktan sonra sıkıntı yaşar ve Apple tabletle bakmıştım bir arkadaşımdan çok farklı ve sanki bir yerde dolanamıyorum beni kısıtlıyor gibiydi Android tablet konusunda bence çok daha iyi.
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wi-Fi Tablet SM-X910NZAETUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.