25 bin TL tablet tavsiyesi

ArhanYılmaz

Hectopat
25 bin TL bütçem var. Üniversite için not tutabileceğim ve arada PUBG gibi oyunlar oynayabileceğim bir tablet arıyorum.
Ekranı 120 Hz olsa iyi olur.

Bu bütçede S9+ veya iPad bakardım ben şahsen.
Peki hangi ipad tavsiye edebilirsiniz?

120 hz tavsiye edebileceğiniz bir tablet var mı?

Apple almalısın bence Pro kaç ₺ydi hayırlamıyorum ama yetiyorsa Pro almalısın bence.

25 bin TL bütçem var. Üniversite için not tutabileceğim ve arada PUBG gibi oyunlar oynayabileceğim bir tablet arıyorum.

Hocam 26 bine aşabilir misiniz aşamazsanızda Huawei Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol eğer aşarsanız biraz bunu tavsiye ederim birinci önerdiğim ablam kullanıyor ve gayet iyi ders için kullanıyor oyunda oynuyor hiç kasma yok özelliklerine bakabilirsiniz https://www.hepsiburada.com/huawei-...-2-tablet-p-HBCV00005PZFHY?magaza=Hepsiburada 26 bni TL'lik olanı almanızı öneririm sizi götür ve tablette oynanabilen her oyunu açar ders içinde kullanabilirsiniz 1.yi ablam kullandığı için biliyorum kamerası özellikleri vs. çok iyi ısınma sorunuda yok kasmada yok ekran yenileme hızıda 144Hz ama ben 2. önerdiğimi seçmenizi tavsiye ederim.

Hocam.

Apple almalısın bence Pro kaç ₺ydi hayırlamıyorum ama yetiyorsa Pro almalısın bence.

Eğer arkadaş Android'e alıştıysa Apple'ı aldıktan sonra sıkıntı yaşar ve Apple tabletle bakmıştım bir arkadaşımdan çok farklı ve sanki bir yerde dolanamıyorum beni kısıtlıyor gibiydi Android tablet konusunda bence çok daha iyi.

Ben olsaydım şahsen sadece 1000 lira daha ekleyip Samsung Galaxy Tab S9 Ultra alırdım.

Ben olsaydım şahsen sadece 1000 lira daha ekleyip Samsung Galaxy Tab S9 Ultra alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…