25 bin TL telefon önerisi

Bütçe
25

quarez

Femtopat
Daha fazla  
Normalde sıfır telefon arıyorum. Samsung S21 FE (2. nesil) çok iyi bir telefon, Snapdragon'lu modeli Türkiye'de satılıyor ama diğer Samsung modelleri hep Exynos ve Türkiye'de Snapdragon'lu modeli satışta değil. Satışta olsa bile 50K-35K arası, maalesef ki. O yüzden bataryası güçlü olan, kamerası güzel olan, işlemcisi canavar gibi olan, hızlı ısınmayan bir telefon lazım. Tanıdık markaların modellerini önerin, 25K’yı kesin geçmesin, başka param yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 FE öneririm.

Bende s24 FE öneririm ama dersen çok oyun oynarım o zaman çok mantıklı olmaz ama yine iyi cihazdır . İşelmci performansı , kamera performansından daha önemli dersen poco x7 pro daha mantıklı olur. Burda en büyük soru daha çok ne için istediğin.

Bende s24 FE öneririm ama dersen çok oyun oynarım o zaman çok mantıklı olmaz ama yine iyi cihazdır . İşelmci performansı , kamera performansından daha önemli dersen poco x7 pro daha mantıklı olur. Burda en büyük soru daha çok ne için istediğin.
S24 fe güzel telefon 90fps ama hz düşüyor oynarken bildiğim kadarıyla yani exynos sağ olsun desteklemediği için hz düşüyor yani 90fps olsa bile 60hz olucak o yüzden almıyorum

poco x7 pro veya x6 pro tam senlik cihaz o zaman. fişek gibi işlemcileri var. x7 pro kamera olarak da tatmin eder seni. 6000mAh bataryasıda var. Adaptörü de baya yüksek watt'larda sarj edebiliyor. Tek eskileri bence redminin kendi işletim sistemi . OneUI bana daha çok hitap ediyor ama sana etmeyebilir. Birde kamera konusunda. Honor x200 da çok öneren gördüm . Honor hakkında hiçbir bilgim yok ama bu kadar öneriyolarsa bildikleri vardır . O cihazda göz atmanı öneririm . Ayriy

S24 FE güzel telefon 90FPS ama Hz düşüyor oynarken bildiğim kadarıyla yani Exynos sağ olsun desteklemediği için Hz düşüyor yani 90FPS olsa bile 60Hz olacak o yüzden almıyorum

Hayır dediğiniz gibi Hz düşme durumu yok. Kim dediyse epey iyi sallamış. Exynos 2400e gayet iyi işlemci, bu bütçedeki size en uygun cihaz S24 FE. Exynos 2400e eski sorunlu Exynos'lar gibi değil. Sorunsuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı