25 bin TL telefon önerisi

Bütçe
10k-25k
S24 FE.
Eğer oyun içinse ve kamerası idare etsin diyorsan şu anda Xiaomi resmi sitesinde kampanya var Poco F7 512+12GB 26k olmuş durumda.
Birde sitede 20k üstün 3k kupon'da var şu an, bu yüzden 23k oluyor.
120hz ekran yenileme hızı ve Snapdragon 8s Gen 4 işlemcisi ile Pubg vb. çoğu oyunda 120FPS verir.
Ayrıca çoğu telefondan batarya 4500-5500mah iken bunda 6500mah olduğu için çoğu telefondan daha uzun süre gidiyor şarjı.

Kamera önemli değilse sizin senaryonuz da Poco F7 daha uygun gider.

Bende vade farkı koymayan, taksitle satan bir yerden S24FE almayı düşünüyorum ama maalesef öyle bir yer yok. Vatan'ın fibabank kredisi var ama S24FE de geçerli değil.

S24 FE.
Eğer oyun içinse ve kamerası idare etsin diyorsan şu anda Xiaomi resmi sitesinde kampanya var POCO F7 512+12 GB 26k olmuş durumda.
Bir de sitede 20k üstün 3K Kupon'da var şu an, bu yüzden 23K oluyor.
120Hz ekran yenileme hızı ve Snapdragon 8S gen 4 işlemcisi ile PUBG vb. çoğu oyunda 120FPS verir.
Ayrıca çoğu telefondan batarya 4500-5500mAh iken bunda 6500MAH olduğu için çoğu telefondan daha uzun süre gidiyor şarjı.

Aslında iyi ama taksit yok bir düşünmem gerekir. POCO'yu bende severim.

Kamera önemli değilse sizin senaryonuz da POCO F7 daha uygun gider.

Olabilir.

Bende vade farkı koymayan, taksitle satan bir yerden S24FE almayı düşünüyorum ama maalesef öyle bir yer yok. Vatan'ın fibabank kredisi var ama S24FE de geçerli değil.

Fiba tefeci değişik değişik şartları var al başına belayı.

Şimdi baktım bir de Vivo'da taksit ve indirim var kendi sitesinde V50 Lite falan güzel duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı