25 bin TL telefon tavsiyesi

Merhaba. Bir telefon alacağım ve yardımınıza ihtiyacım var. Normalde iPhone 16 Pro alacaktım fakat ani bir kararla vazgeçtim, o para ile altın aldım. Altınları bozdurmayacağım, altınlarım dışında yaklaşık 25 bin gibi bir param var. Ailemden destekle 30'a kadar çıkabilir. Soruma gelecek olursak, bu durumlar çerçevesinde sizin bildiğiniz fiyat performans canavarı diyeceğiniz hangi telefonlar var? Samsung tercihimdir fakat diğer markalardan bildikleriniz varsa yine de çok yardımcı olmuş olursunuz.

Samsung Galaxy S23 öneren arkadaş gayet iyi bir öneride bulunmuş. Ben aynı bütçeyle yurt dışı iPhone 15 almıştım, uğraşılacağı zaman kullanılabilir.

Samsung Galaxy S23 alın geçin hocam.

Gördüğüm kadarıyla internette S23 FE önermişler. Normal S23'ten mi bahsediyorsunuz?

@saricizmelimemedaga
OnePlus nord 3 fiyat performans.

Sağ olun.

Samsung Galaxy S23 öneren arkadaş gayet iyi bir öneride bulunmuş. Ben aynı bütçeyle yurt dışı iPhone 15 almıştım, uğraşılacağı zaman kullanılabilir.

Yurt dışı alacağımı sanmıyorum açıkçası.

1. Samsung Galaxy S23 (genel kullanım)
2. Xiaomi 13T Pro (genel kullanım)
3. Samsung Galaxy S24 FE (genel kullanım)
4. POCO F6 (oyun için kullanım)

Bu şekilde bir liste yaptım senin için. Ben S22 aldım daha yeni Samsung kamera kalitesi ve arayüzü hoşuma gidiyor sana da öneririm. Xiaomi 13T Pro'da leica lens ile beraber geliyor ve çok güçlü bir işlemci barındıyor onu da tercih edebilirsin ama Xiaomi arayüzü çok tavsiye etmiyorum. POCO ise sadece oyun amaçla kullanacaksan likit soğutma sistemi ve Snapdragon 8S gen 3 ile oldukça güçlü bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı