25 bin TL'lik PC mi Xbox Series X mi?

Bütçe
25k veya üstü veya altı

Neuteww

Decapat
Daha fazla  
Selam başlıkta da gördüğünüz gibi Xbox Series X mi alayım? 25k PC mi bir de PC diyecekseniz dizerseniz çok mutlu olurum bütçem düşebilir de yükselebilir de ona göre önerirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum.

PC alınır.

Nedenini söyler misin birde önerebileceğin hazır sistem falan var mı?

Kişisel tercihiniz bu, ben şahsen bilgisayar tercih ederim her yönde yanınızda oluyor.
Ayrıca 25 bin liraya bilgisayar demişsiniz, sistemi görmeden olmaz belki o paraya daha iyi bir sistem bulunabilir, aklınızda bir sistem varsa atın inceleyelim.

PC. İyi bir PC alınca Xbox'a gerek kalmaz. Ayrıca o bütçede 6750XT toplarsınız en az.

Ben sadece oyun oynayacağım ve uzun ömürlü olsun istiyorum aklımda bir sistem yok maalesef ve inanın pek bilgim yok sistemlerle ilgili

PC. İyi bir PC alınca Xbox'a gerek kalmaz. Ayrıca o bütçede 6750XT toplarsınız en az.
Anladım teşekkür ederim

Ben sadece oyun oynayacağım ve uzun ömürlü olsun istiyorum aklımda bir sistem yok maalesef ve inanın pek bilgim yok sistemlerle ilgili

Anladım teşekkür ederim
Sistemle ilgili bir konu açın, çoğu kişi yardımcı olacaktır bence tercihinizi sistemden yana kullanın.
Harika bir gün geçirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…