25 Bin TL'ye 4060 Sistem önerisi

Bütçe
25500TL
Daha fazla  
Arkadaşlar topladığım sistem sizce nasıl? Parasına değer mi, benim içime sindi şahsen?
Ek olarak işlemcime kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. Aklımda Snowman T6 Ultra var sizin farklı önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

Screenshot_2.png

Kuzenimin 4070'i ile Cyberpunk oynadım DLSS 3 framerate yaptığı için gerçek fps gibi hissettirmiyor.Mesela 60 fps 16.7 framerate ile 30 framerate arasında çok fark var.En önemlisi biri 8GB biri 16GB.

Kuzenimin 4070'i ile Cyberpunk oynadım DLSS 3 framerate yaptığı için gerçek FPS gibi hissettirmiyor. Mesela 60 FPS 16.7 framerate ile 30 framerate arasında çok fark var. En önemlisi biri 8 GB biri 16 GB.

Hocam bende 3 gün önce 4060 Ti ile deneyimledim bence gayet güzeldi. 8 GB olması benim için sorun değil 1080p monitörde kullanacağım için 8 GB VRAM'ı zaten geçmeyecek.

Hocam bende 3 gün önce 4060 Ti ile deneyimledim bence gayet güzeldi. 8 GB olması benim için sorun değil 1080p monitörde kullanacağım için 8 GB VRAM'ı zaten geçmeyecek.
RE:4,Last of Us,Hogwartz Legacy,Warzone daha sayamadığım oyunlar var 15 GB VRAM kullanan.

Bu kart seni Max 2 yıl götürür sonra Texture ayarlarını Low'a Medium'a çekip oynarsın sırf DLSS için verilmez o kadar 8 GB karta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı