Enes alt Femtopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #11 qveraa dedi: 2.link düşünülebilir ancak bilinmedik satıcılardan satılıyor sorun yaşamamak için en mantılısı 1.link olur Genişletmek için tıkla... tamamdır sağ ol
qveraa dedi: 2.link düşünülebilir ancak bilinmedik satıcılardan satılıyor sorun yaşamamak için en mantılısı 1.link olur Genişletmek için tıkla... tamamdır sağ ol
Pringles_34 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #12 Enes alt dedi: Yardımcı olduğun için teşekkür edrim 2. linki düşüneceğim. Sağ ol. Favorilerimde ekli. Genişletmek için tıkla... Duzenli laptop onerisi arastirmiyorum bu fiyatlarda daha iyisi var midir bilmem ama 10 15 dk lik arastirmayla en iyi bunu bulabildim dostum eldimden geldigi kadar umarim daha da iyisini bulursun <3
Enes alt dedi: Yardımcı olduğun için teşekkür edrim 2. linki düşüneceğim. Sağ ol. Favorilerimde ekli. Genişletmek için tıkla... Duzenli laptop onerisi arastirmiyorum bu fiyatlarda daha iyisi var midir bilmem ama 10 15 dk lik arastirmayla en iyi bunu bulabildim dostum eldimden geldigi kadar umarim daha da iyisini bulursun <3