Amazonda Acer Nitro 4050 olanı tekrar indirime girebilir. Şuan 27k.Selam, bu fiyat bandında bir laptop arıyorum.
Genelde yazılım ve oyun için kullanacağım.
Kasım indirimlerinde almayı planlıyorum, yani indirime girebilir dediğiniz laptopları da paylaşırsanız sevinirim.
Hocam sanırım bahsettiğiniz bilgisayar buAmazonda Acer Nitro 4050 olanı tekrar indirime girebilir. Şuan 27k.
Selam, bu fiyat bandında bir laptop arıyorum.
Genelde yazılım ve oyun için kullanacağım.
Kasım indirimlerinde almayı planlıyorum, yani indirime girebilir dediğiniz laptopları da paylaşırsanız sevinirim.
Dostum indirime girince alıp üstüne 8gb ram alıp takarsın.Hocam sanırım bahsettiğiniz bilgisayar bu
acer nitro 4050
Fakat ben en az 16 gb ram olsun istiyordum başka bir öneriniz var mı acaba?
Satıldı: MSI THIN GF63 12ve-082xtr
Cihaz tertemizdir, 30.03.2023 tarihinden itibaren 24 ay garantisi vardır. Hepsiburada üzerinden alınmıştır. Cihaza ekstra 8 GB Cruical RAM takılmıştır, çift kanal çalışmaktadır. Güncel bios update ve Win 11 orijinal lisanslı şekilde cihazda bulunmaktadır. Kozmetik anlamında sıfırdan farksızdır...www.technopat.net
Hocam acerlar için throttle problemi var diyorlar.![]()
Acer AN515-58 NH.QLZEY.003 Intel Core i5-12500 15.6
Acer AN515 58 NH.QLZEY.003 Intel Core i5 12500 15.6www.teknosa.com
Dostum indirime girince alıp üstüne 8gb ram alıp takarsın.
Görünce kaçılması lazım.
Satıldı: MSI THIN GF63 12ve-082xtr
Cihaz tertemizdir, 30.03.2023 tarihinden itibaren 24 ay garantisi vardır. Hepsiburada üzerinden alınmıştır. Cihaza ekstra 8 GB Cruical RAM takılmıştır, çift kanal çalışmaktadır. Güncel bios update ve Win 11 orijinal lisanslı şekilde cihazda bulunmaktadır. Kozmetik anlamında sıfırdan farksızdır...www.technopat.net
25k'ya 4050'li acer bulursan alacaksın hocam.Hocam acerlar için throttle problemi var diyorlar.
Monster pek önerilmiyor fakat sizce bu nasıl?
![]()
Abra A5 V20.4 15,6" Oyun Bilgisayarı
Abra A5 V20.4 15,6" gaming laptop, Intel Core i5-12450H işlemcisi ve 6GB RTX 4050 ekran kartıyla kullanıcısına üstün performans sunuyor!www.monsternotebook.com.tr
throttle sorunlarını göz ardı mı edelim diyorsunuz hocam?25k'ya 4050'li acer bulursan alacaksın hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.