Onvo 65OVF9250UQ - Onvo 65VQ90F3UA Karşılaştırması - Epey
Epey - Onvo 65OVF9250UQ - Onvo 65VQ90F3UA özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Çok teşekkürler. Ben Onvo kullanıyordum LED'leri birden arızalandı çöp oldu. Onun için Onvo'ya sıcak bakmıyorum marka olarak. Başka öneriniz var mı? Next'ye diye bir marka var Amazon'da onun yorumları da iyi. Bir bilginiz var mı onun hakkında.
Yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz. Boyut olarak 55 inç yeterliyse kesinlikle öneriyorum bu modeli renk ve parlaklık olarak çok güzel:Çok teşekkürler. Ben Onvo kullanıyordum LED'leri birden arızalandı çöp oldu. Onun için Onvo'ya sıcak bakmıyorum marka olarak. Başka öneriniz var mı? Next'ye diye bir marka var Amazon'da onun yorumları da iyi. Bir bilginiz var mı onun hakkında.
bütçem çok yok alırsam qled olan 55 inç modelini alabilirimYaklaşık 2 aydır kullanıyoruz. Boyut olarak 55 inç yeterliyse kesinlikle öneriyorum bu modeli renk ve parlaklık olarak çok güzel:
![]()
Next YE-55IDG11 Ultra HD (4K) TV
Next YE-55IDG11 Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
O da alınabilir fiyatına göre. VA panel. QLED olmayan 55 inç modeli IPS panel. QLED VA kombini mi düz IPS mi daha iyi renk verir emin değilim. VA panelde siyahlar daha siyah gözükür. Ama ekrana yandan bakınca renkler bozulur. IPS'te karanlık siyah veremez pek ama yan açılardan da neredeyse hiç görüntü bozulmaz.bütçem çok yok alırsam qled olan 55 inç modelini alabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.