25 bin TL'ye kadar yazılım için laptop önerisi

Bütçe
25.000

Zyrixen

Hectopat
Merhaba. Lise öğrencisiyim. PC almak istiyorum ders ve kendimi yazılım konusunda geliştirmek için alacağım. Oynarsam belki CS oynarım oyunlara düşkünlüğüm yok. Kendi birikimim biraz var üstünü ailem tamamlayacak önerilerinizi alabilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook düşünebilirsiniz. Onda da can sıkıntısını giderecek kadar CS oynayabilirsiniz. Windows tarafından bakmak isterseniz;

Ultrabook tarzı bir şey düşünür müsünüz?

MacBook düşünebilirsiniz. Onda da can sıkıntısını giderecek kadar CS oynayabilirsiniz. Windows tarafından bakmak isterseniz;

Ultrabook tarzı bir şey düşünür müsünüz?
Teşekkür ederim önerileriniz için ultrabook içinde öneriniz varsa alabilirim.

Teşekkür ederim önerileriniz için Ultrabook içinde öneriniz varsa alabilirim.

Buna bakabilirsin;

Windows tarafında MacBook alternatifi istersen tercih edilebilir, benim önerim yine de MacBook olur.

Buna bakabilirsin;

Windows tarafında MacBook alternatifi istersen tercih edilebilir, benim önerim yine de MacBook olur.

Lise öğrencisi, panel kalitesiyle içli dışlı olacağı bir durum yok. Dediğin Ultrabook'larda pil ömründe çok daha zayıf zaten TUF'a göre. Gereksiz.

Lise öğrencisi, panel kalitesiyle içli dışlı olacağı bir durum yok. Dediğin Ultrabook'larda pil ömründe çok daha zayıf zaten TUF'a göre. Gereksiz.

TUF'a göre hem performans hem de pil olarak zayıf zaten bu aşikar. Yazılım için alacağını belirtmiş, mobil tarafta taşıması çok kolay. Hem panel hem performans hem de taşıma kolaylığı bakımından. Panel uzun süre bakılacak durumlar ve programlama tarafında renk doğrulu ve çözünürlüğü önemli. Windows tarafı için bir MacBook alternatifi olduğunu belirttim. Daha iyi alternatifler olabilir elbette, öneri istediği için ekledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı