25 bin TL'ye laptop önerisi

O zaman alttaki gibi laptoplar işinizi görecektir.

Küçük bir şey olsun derseniz:

Küçük modellerde sonradan RAM yükseltmesi yapılmıyor pek. Genelde anakarta entegre RAM oluyor. Video düzenleme için yeterli işlemcileri var hepsinin de. Bu tarz 10.000-15.000 TL'lik laptopların yeterli olacağını düşünüyorum sizin için.

Merhaba arkadaşlar 25.000 lira bütçem var. Slayt hazırlama, dostya, film ve video düzenleme için ne tür bir laptop seçmeliyim?

Arkadaşların attıkları hiçbir işe yaramaz ve uzun ömürlü olmaz 3.5k daha koyup benim attığımı almanız daha mantıklı ve uzun süreli olur tabii sizin tercihiniz şu an bu fiyat bandında en iyisi bu.

Arkadaşların attıkları hiçbir işe yaramaz ve uzun ömürlü olmaz 3.5k daha koyup benim attığımı almanız daha mantıklı ve uzun süreli olur tabii sizin tercihiniz şu an bu fiyat bandında en iyisi bu.
Konu sahibi oyun oynamayacağını belirtmiş gördüğün üzere. Attığın cihazında paneli kötü, 6500M de iyi bir ekran kartı değil.

Konu sahibi oyun oynamayacağını belirtmiş gördüğün üzere. Attığın cihazında paneli kötü, 6500M de iyi bir ekran kartı değil.

Film ve video düzenleyecek performans gerektiren işler yapacak paneli %100 RGB değil fakat en azından ekran kartı var sizinkilerinde ekran kartı bile yok işlemci desen tırt illa oyun oynaması mı lazım uzun ömürlü kullanacak işte nereden baksan 6 7 yıl rahat götürecek lütfen bilip bilmediğin konular hakkında yorum yapmayı bırakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı