25 bin TL'ye Office ve Adobe programları için laptop önerisi

Woez94

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kardeşim için e-ticarette kullanacağı Office programları yoğunlukta kullanacak ve Adobe Photoshop'u kullanıyor.

Bu özellikler göz önüne alınarak 20-25 bin arasında laptop önerilerinizi bekliyorum.

MacBook Air veya Pro icin ne düşünürsünüz?

Astla intel i7 h serisi fqlan bulaşmayın akşama kadar traktör motoru gibi sesle uraşırsınız. Amd işlemcili yada macbook falan alın.

4050 laptoplara bakın hocam.

Hocam laptop islemcilerini tanimiyorum bana 4050 ekran kartli iyi islemcili bir laptop onerebilir misiniz?

Astla Intel i7 h serisi fqlan bulaşmayın akşama kadar traktör motoru gibi sesle uraşırsınız. AMD işlemcili ya da MacBook falan alın.

MacBook modelleri tavsiye ederim.

Hocam hangi MacBook'u onerirsiniz?
Air isimizi gorur mu? M1 M.2 arasinda cok fark var mi?
Excel PDF uygulamalarini rahatlikla kullanabilir mi?

Hocam hem i5 13. Nesil islemci olusu 16 GB RAM 512 SSD ve 4050 gayet yeterli. Fiyati da tam 25 olmasi iyi. Teşekkür ederim.
4050 ekran karti 3060TAN daha iyidir degil mi?
Onerebileceginiz ASUS marka laptop var mi? HP ve ASUS arasinda bir kalite farki var mi?

Oyun oynamıcaksanız ekran kartlı bi alet almayın onlar bakım gerektirir , yazılım olarakda daha komplikedir ve pahalıya satılır. win 11 hala tonla sorun yaşatan bi sistem.

Oyun oynamıcaksanız ekran kartlı bi alet almayın onlar bakım gerektirir , yazılım olarakda daha komplikedir ve pahalıya satılır. win 11 hala tonla sorun yaşatan bi sistem.

Hocam onerebilecegin bir laptop var mi

Eskiden olsa takip ediodum vidasına kadar şu an buna vaktim yok ilgimde yok. M1 işlemcili macbok prolara bi bakın. Hayatımda hiç macbook kullanmadım ama ilk fırsatta bi tane alıcam. Bıktım windowsun saçmalıklarından. Buraya bakın fiyatlara.Macbook Pro

13500H Victus var ona bakın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…