25 bin TL'ye S24 FE vs 13T Pro

TacsizKralTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakında bir telefon almayı düşünüyorum. Şu an kafamda S24 FE ve 13T Pro var. 13T Pro alırsam yurt dışı alabilirim. Sizce bu bütçede daha iyisi var mıdır?

Önceliklerim:

Kamera ile işim 0 yani fotoğraf video çeksin yeter gerisinin önemi yok.
Oyun oynayacağım telefonda yani performansı en önemli önceliğim olabilir.
Herhangi bir şekilde kasma - donma yapmasını istemiyorum.
Bataryası çok düşük olmazsa iyi olur 7-8 saat dayanabilmesi lazım orta kullanımda.

Bu düşündüklerime göre aslında 13T Pro daha mantıklı geliyor hem daha güçlü hem ekranı daha iyi hem sarjı çok daha hızlı doluyor ve kapasitesi fazla. Fakat S24 FE çok da gerisinde bir telefon değil. Arayüzlerini kıyaslayınca ve Samsung olması ayrıca TR cihazı olacak olması sebebiyle S24 FE'ye daha sıcak bakıyorum yine de tavsiyelerinizi almak istedim bunlardan başka bir öneri de olabilir.

Bir de kullananı varsa S24 FE ile oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında karşılaştırmak için açmamıştım konuyu normal öneri almak için açmıştım fakat moderatör başlığı karşılaştırma olarak değiştirmiş başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Ayrıca hangi telefonu tercih ettiyseniz sebebini de söylerseniz sevinirim.

Aslında karşılaştırmak için açmamıştım konuyu normal öneri almak için açmıştım fakat moderatör başlığı karşılaştırma olarak değiştirmiş başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Ayrıca hangi telefonu tercih ettiyseniz sebebini de söylerseniz sevinirim.

Aralarında çok abartı bir fark yok. Genel özellik ve yazılım olarak S24FE çok daha iyidir bence.

Poco F7 Pro çıkıyor ona bakabilirsin.

Araştırdığım kadarıyla Poco telefonların yazılımı çok kötü oluyor. 1 sene sonra telefon çöpe dönüyor diyenler var.

Bilgili arkadaşlara bir soru olarak da Xiaomi tarzı telefonlar aynı paraya daha çok teknoloji sunuyor fakat yazılım - kalite olarak samsungun gerisinde kalıyor diye düşünüyorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

@FehmiDogru.js hocam etiket için kusura bakmayın imzanızda gördüm S24 FE kullanıyormuşsunuz müsaitseniz cevaplayabilir misiniz ?

Telefondan memnun musunuz en az 4-5 sene idare eder mi ? Sarjı ne kadar gidiyor ve genel olarak memnun musunuz varsa eksileri nelerdir ?

Son düzenleme:
Tecno Canon 19 Pro'dan geçtim ve tek eksi yanı şarj ömrü. Şarjı daha hızlı bitiyor gibi geldi ama onun dışında diğer bütün özellikleri çok çok daha iyi. Gayet memnunum, iyi ki de almışım.

Tecno Canon 19 Pro'dan geçtim ve tek eksi yanı şarj ömrü. Şarjı daha hızlı bitiyor gibi geldi ama onun dışında diğer bütün özellikleri çok çok daha iyi. Gayet memnunum, iyi ki de almışım.

Cevabınız için teşekkürler fiyatında değişiklik olmazsa yazda alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı