25 bin TL'ye sistem önerisi

qwest0931

Picopat
Daha fazla  
Pek bilgisayar konularından anlamıyorum. Genellikle mobilden oynuyorum fakat bilgisayar almaya karar verdim. Bütçem 25 bin TL fakat bilmiyorum hangisini alacağımı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz artarsa özelleştirme kısmından ekran kartını RX 7600 XT yapabilirsiniz. 27250 TL oluyor.

616 TL fark ile işlemciyi 5600X yapabilirsin.
Pahalı ve kötü alınmaz.

Bir de cuma günleri saat 22.00 da ince hesap Gaming gecesi oluyor orada da sistemler indirime girebiliyor oraya bakmanı öneririm.

Bütçeniz artarsa özelleştirme kısmından ekran kartını RX 7600 XT yapabilirsiniz. 27250 TL oluyor.

Pahalı ve kötü alınmaz.

Bu sistem iyiymiş ben bunu görmemiştim işlemcisi falan yeni soket bence çok uygun fiyat alınır.

Pahalı ve kötü alınmaz.

Tamamdır teşekkür ederim.

Pahalı ve kötü alınmaz.

RTX daha iyi diyenler var attığınız siteden sistemi yükseltebiliyor muyuz?

Son düzenleme:
RTX daha iyi diyenler var attığınız siteden sistemi yükseltebiliyor muyuz?
RTX daha iyi değil. Kartların modellerine göre değişir o. Ve RX 7600 vs RTX 4060 karşılaştırmasında az bir farkla RX 7600 önde.

Monitör olarak ne almalıyım? Max 10k bütçem var.
Hocam sistem 25k monitör 10k ise toplam 35k bütçeniz var demektir. Eğer toplam 35k bütçeniz varsa bu sistemi ve yanına bu monitörü alırsanız muazzam olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı